Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg keresztény srácként hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg keresztény srácként hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sokszor az az érzésem, hogy egyedül vagyok és soha nem találom meg a másik felemet. Melegként eleve hátrányból indul az ember, ha pedig még a melegek közt keresztényekkel ismerkedne, akkor még inkább le van szűkítve a kör. Olyanokkal ismerkednék elsősorban, akik nem kürtölték világgá magukról, hogy melegek, mint ahogyan rólam is csak nagyon kevesen tudják. És akik tudják, ők sem maguktól jöttek rá, mivel nem lányos se a kinézetem, se a viselkedésem. Keresztény alatt pedig nem vallásosságot értek, hanem személyes hitet, közösségbe járást (a kettő ugyebár nem ugyanazt jelenti). Azt meg tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha egyáltalán írna valaki, akkor lehetőleg ne katolikus legyen. Biztos, hogy vannak még sorstársaim, a kérdés csak az, hogy hol vannak.:D

Azt, hogy a kereszténység és a homoszexualitás mennyire egyeztethető össze, mennyire nem, hanyagoljuk, nem ez a kérdés témája. Vitatkoztak meg vitatkoznak arról már épp elég másik kérdés alatt.

Sajnálom, hogy ide kellett ezt kiírnom, de tényleg nem tudom már, mit kéne csinálnom. Élőben ugyebár nehéz felismerni egymásban a sorstársat.:D

Előre is köszönöm, ha valaki érdemben hozzászól a kérdéshez. Trollkodásból, gyűlölködésből, ítélkezésből nem kérek, köszönöm.

2016. márc. 12. 08:31
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Na jó, figyelj, kedves "üdvözöl a pokol". Már háromszor leírtad ennél a kérdésnél, hogy mi a meglátásod. Rendben, köszönjük a szíves felvilágosítást, de ha ennél többre nem vagy képes, akkor lehetőség szerint hagyj itt minket, jó? Olyan, mintha a falnak beszélnék.
2016. márc. 12. 18:45
 12/45 anonim ***** válasza:
90%
Én pedig azzal a problémával küzdök, hogy meleg létemre nagyon sok vallásos emberrel találkozok,és kevés Ateistával... :( :D Life is hard
2016. márc. 12. 19:21
 13/45 anonim ***** válasza:
(Mármint sok vallásos meleggel, bocsi nem figyeltem...) -Előző
2016. márc. 12. 19:22
 14/45 A kérdező kommentje:
Te szegény... :D
2016. márc. 12. 19:55
 15/45 anonim ***** válasza:
26%

Én nem tudnék vallásossal azonosulni.

Teljesen ellenkezik a világnézetünk.

A melegek többsége nem vallásos.Senki nem szereti azt,ami megveti,lenézi őket(jobb esetben).

Én ezen felül is racionalista vagyok,és az evolúcióban hiszek.

2016. márc. 13. 03:57
 16/45 A kérdező kommentje:
Kösz a véleményed, de szerintem ez nem válasz a kérdésemre... :D Egyértelmű, hogy a melegek nagy része nem hisz Istenben, de itt most nem a nagy többségről van szó, hanem azokról, akik hisznek. Pont ezért nehezebb őket megtalálni, mert kevesen vagyunk. De vagyunk egy páran, ez a lényeg.
2016. márc. 13. 07:15
 17/45 anonim ***** válasza:

Ilyet nem találsz sehol, mert a kettő nem egyeztethető ossze egymással. Előbb el kell dönteni, hogy keresztény akarsz-e lenni, vagy meleg. Ha keresztény akkor Isten megszabadít ettől az állapottól, ha meleg, akkor csak annyit ersz el vele, hogy az emberek felé mutatod, hogy keresztény vagy, de valójában a sátánt szolgálod Isten helyett es nincs udvosseged. Roma 1/

27.

Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban.

28.

És a miképen nem méltatták az Istent arra, hogy ismeretökben megtartsák, azonképen oda adta őket az Isten méltatlan gondolkozásra, hogy illetlen dolgokat cselekedjenek;

2016. márc. 13. 10:48
 18/45 A kérdező kommentje:
Komolyan ennyire nehezen megy az értő olvasás? Fölösleges azt írni, hogy "ilyet nem találok sehol", mert nagyon is vannak ilyenek. Egyébként igen nagy tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy "Isten megszabadít ettől az állapottól". Látszik, hogy fogalmad nincs, mi ez. És ma a keresztények nagy része sajnos hozzád hasonlóan gondolkozik. Mert azt hiszik, hogy ez valami olyan dolog, amit ki lehet imádkozni vagy majd Isten eltünteti belőlünk. Elég szürreális felfogás. Ha valakiről kiderül esetleg, hogy meleg, már kirakják a szolgálatból, lehetőleg üljön a templom leghátsó padsorába és mellőzze az azonos neműekkel való kommunikációt is. Annyira nem krisztusi ez a gondolkodás. A homofóbiát jobban elfogadják, mint a homoszexualitást.
2016. márc. 13. 12:07
 19/45 anonim ***** válasza:
30%
hogy lehet, hogy gyakorló reformátusként kevered a -tyént a -ténnyel?
2016. márc. 13. 12:16
 20/45 A kérdező kommentje:
Látom, pont a lényeget sikerült megragadni... Gratulálok.:D
2016. márc. 13. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!