Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire szavaztatok? Homoszexuálisok házasodjanak magyarországon vagy ne?
én bevallom a homo házasságot támogatom. kapásból az igenre szavaztam
a többség is, tegnap az álás kb 67-33% volt a homoszexuális házasság javára!
és ti?
örülök hogy nem én láttam meg őket, mert ha általában városban vagyok, akkor eszek is... múltkor megláttam egy meleg párt (igaz csak egyszer, több év alatt), és elment az étvágyam, persze ez az a tipusú étvágy, hogy éhes vagy, csak nem tudsz enni.
Ha ez nekik jó, előbb utóbb ebből egészségügyi problémákat okoznak, aztán majd okkal gyűlölhetem őket.
Azt meg nem várhatják el tőlem - heterotól - hogy számomra ne legyen gusztustalan két pasi kézen fogva vagy egymást ölelve, ha egyszer számomra gyomorforgató... nem maga a szex, mert az nem érdekel, otthon csinálják, hanem annak a tudata hogy ők együtt vannak...
ha neked egészségügyi gondjaid lesznek emiatt akkor az csakis a te hibád lesz!
a te elméd, pszichéd, és tudatalattid nem képes feldolgozni olyan dolgokat amelyek a 21 században, azaz manapság, normálisak vagy legalább semlegesek kellene hogy legyenek
csak önmagadat okolhatod ha bajod lesz ebből
javaslom, menj pszichológushoz hogy oldja fel a gátlásokat benned
amúgy sztem tökre cuki ha két fiu kézen fogva sétál,
azt is jó látni ha egy fiu és egy lény,
engem nem zavar mások boldogsága
nem vagyok irigy!
a liberalizmnussaal nincsen semmi gond, ennek köszönhető, hogy az emberiség fennmaradt
hiszen ha csak konzervatívok lennék, akkor még most is barlangokban élnénk, és kavicsokkal csiholnánk tüzet
a konzervativizmus okozza az emberi halandóságot is, mert a konzervatív nem képes fejlődni
amúgy nem fogok minden eszmebetegégre reagálni amit homofóbok firkantanak ide
Na, látom a szélsőliberális csűrhe pontozza lefele az elégedetlenkedő hozzászólókat :) Esküszöm, ezek ezerszer rosszabbak, mint Viktor birkái, vagy a kurucinfósok.
Csak egy kérdéske azokhoz, akik támogatnám ezt a förmedvényt: hogyan valósítanák meg a meleg házaspárok a házasság szentségének egyik fogalmi elemét, a gyermekáldást ? ;))
Nem nem és NEM!!!
Amúgy minél több ferde hajlamú van annál több nő marad nekünk,heteróknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!