Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisok! Nektek tudják otthon, hogy melegek vagytok? Mikor mondtátok el? Hogy viszonyultak hozzá? Az aktuális párod hazaviszed, szeretkeztek nálatok?
Tudják. 4 hónapja mondtam el. Nem igazán érdekelte őket,bár ezt sejtettem. Párkapcsolatom még nem volt.
22/F.
2-es vagyok.
Mi ilyen család vagyunk. A magánélet szent,és ezt tiszteletben is tartják,mert énis azt csinálom az övékével.
Hugomat abszolút nem érdekelte,mivel náluk is van a gimiben meleg pár,meg ő már az a generáció,akiknél ez nem probléma. anya meg nem vallásos, elfogadja.
" A hajlam az egy dolog, de ha meg is teszi, életvitel szerűen így él, akkor repül. Rám nem hozhat szégyent, és a házhoz nem hozhat aids-et."
RÁD nem hozhat szégyent ? Ejj de önző valaki. AIDS ? Na látszik semmi fogalmad sincs a témáról.
10
Szerintem te a múltban ragadtál,javaslom,mielőtt okoskodni akarsz velünk melegekkel,olvasd el az utóbbi 30 évet e témában,mert nagy hiányosságaid vannak. Utána oszd itt az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!