Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire szavaztatok? Homoszexuálisok házasodjanak magyarországon vagy ne?
én bevallom a homo házasságot támogatom. kapásból az igenre szavaztam
a többség is, tegnap az álás kb 67-33% volt a homoszexuális házasság javára!
és ti?
9! :,D
nem..lol nem kell ide minden marhaság,ez csak a kezdet lenne,most kell elfojtani,amíg el lehet szép szóval :D
Én a mutatkozás alatt a melegpárokra való utalásokat értettem. Heterok is kimutatják.. pl. kézenfogva járnak, átfogja az egiyk a másik derekát, secc perc lekapom ha valamelyik csaj vagy srác egy ellenkező neművel van hogy ők most barátok, vagy egy pár.
Na a melegek ezt nem merik kimutatni, aminek örülök, bár van egy-két kivétel. És ha én engedném a melegházasságot, akkor előbb utóbb utcán is látnánk hogy "ők ott egy meleg pár... phej máris felkavarodott a gyomrom".
Ha a házasság nem járna azzal, hogy észrevenném rajtuk az utcán hgoy együtt vannak, akkor legyen, de mivel tudom hogy a melegek a legönzőbbek a világon ezért nem,.
12.
Téged kell elfojtani idióta.
Én úgygondolom hogy mivel Magyarországon élek, ezért nem.
Ez alapjaiban keresztény ország, nem nyugat. Az nem evidens hogy nincs olyan ország, ahol ne tudnék úgy élni, hogy heterok közt. /érsd: vannak és lehetnek is melegek, csak ne tudjak róluk, azaz diszkréten cisnálják amit csinálnak/
Ezért is mikor volt az alkotmányos probléma a melegek jogainak figyelembe nem vételével, örülök hogy kiálltunk azért hogy a család márpedig: egy férfi egy nő és a gyerekek.
Lehet emigrálni olyan országba, ahol ez megengedett, nem kell itt élni.
" a melegek a legönzőbbek a világon ezért nem,."
...mert nem is az az önző, akinek fáj más boldogsága... Fuck logic. Gratula!
Kérdésre: Igen!
Én sosem házasodnék melegként, de nem látom értelmét a tiltásnak sem.
"Ez alapjaiban keresztény ország, nem nyugat."
Nem igaz.
Ja és ennek semmi köze a házassághoz. Nem a keresztyének találták ki, már az ókori keleten is kötöttek házasságokat évezredekkel korábban. Már azelőtt is, hogy az a néhány ember lefirkantotta a Bibliát. (Ja és nem 5000 vagy hány éves a föld, hanem 4600millió éves.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!