Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire szavaztatok? Homoszexuálisok házasodjanak magyarországon vagy ne?
én bevallom a homo házasságot támogatom. kapásból az igenre szavaztam
a többség is, tegnap az álás kb 67-33% volt a homoszexuális házasság javára!
és ti?
67-33? lol
Esetleg valami nem éppen reprezentatív, liberális oldalon levő szavazáson.
Egyébként nem támogatom. A házasság ősi keresztény intézmény, szentség, s mint ilyen, csakis és kizárólag egy nő és egy férfi között jöhet létre. A meleg pároknak ugyanúgy joguk van a boldog életre, mint a heteroszexuális pároknak, de csak a házasság keretein kívül.
Elég tragédia és szégyen az elmúlt idők kormányaitól az is, hogy az egyházi esküvő önmagában nem váltja ki a polgári jogi joghatásokat. A melegházasság azonban még ennél is durvább megcsúfolása lenne a házasságnak.
"Ne az állam szabja meg, hogy ki kivel házasodhasson. A házasság nem heteró kiváltság, hanem alapvető jog!"
Akkor javaslom átolvasásra az alaptörvényt.
igennel szavaznék ha lenne ilyen szavazás itt. igaz hogy számomra egyáltalán nem fontos a házasság. nem kell ide papír. de a többieket támogatom.
szerintem ez az egész meleg dolog egyre elfogadottabb lesz. és itt nem a házasságra gondolok. a fiatal generációknak már természetes lesz hogy vannak melegek.
"A házasság nem heteró kiváltság, hanem alapvető jog!"
Alapvető jog az élet és a szabadság, a házasság nem az. Vagy akkor Szerinted az is oké, ha két 12 éves gyerek kötne törvény mes házasságot, vagy mondjuk a szomszéd Feri bácsi elvenné a kecskéjét. Hiszen miért is ne, ga egyszer szerelmes abba az állatba. De akár a két gyereknek is jiga van hozzá. Gondolom, ha a fenti esetekkel találkoznál, megdöbbennél, vagy jót röhögnél, pedig akkor ezek is az alapvető jog halmazába tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!