Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire szavaztatok? Homoszexuálisok házasodjanak magyarországon vagy ne?
Figyelt kérdés
én bevallom a homo házasságot támogatom. kapásból az igenre szavaztam
a többség is, tegnap az álás kb 67-33% volt a homoszexuális házasság javára!
és ti?
2015. máj. 28. 22:32
2/94 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez olyan fontos dolog, mármint a házasság. De ha valakik ezt szeretnék had csinálják.
3/94 anonim válasza:
nem magát a házasságot sajnálom, hanem a vele járó következményeket.
utcán még mindig nem gusztusos egy meleg pár, ha ők megházasodnak akkor az utcán is jobban mutatkoznak. => vagyis ne.
5/94 anonim válasza:
Nem szavaztam. De tőlem házasodjanak nyugodtan. Engem az se zavar, ha az utcán látom őket, nem tudom, mi lenne gusztustalan benne. Emberek, akik szeretik egymást.
7/94 anonim válasza:
nem...biblia is ezt írja...és egyfajta erkölcsi dolog is...engem annyira nem érdekel ha nem látom őket..
9/94 anonim válasza:
Házasodjanak! Ne ússzák meg! Tudják meg mi a pokol! :-)
10/94 A kérdező kommentje:
sztem tökre cukik
ha érdekel: [link]
amúgy attól h megházasofdik vki még nem kell másképpen mutatkozni
a heterók sem reklámozzák h megházasodtak, nincsen a homlokukra írva
de válaszoljatok még!!
2015. máj. 28. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!