Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok a melegekről?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a melegekről? Betegség a homoszexualitás?

Figyelt kérdés

2014. febr. 26. 20:20
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
94%
32-es: Szerintem azon felül, hogy homofób vagy és negatív diszkriminációt valósítasz meg az általad tanusított viselkedéssel, magatartással még tudatlan is vagy. Az, hogy a fajfennmaradás miatt szaporodni kell, még nem egyenlő azzal, hogy ez az élet értelme. Nem is akarom megismerni a beteg lelkivilágod, ha életed egyetlen célja a szaporodás. Mellesleg lesz gyerekem (igen, veled ellentétben ezt a szót használom "utód" helyett) de ehhez nem kell aktust létesítenem egy nővel. Másrészt az ivarszervek specifikus hormontermelése a szervezetem helyes működésének érdekében vannak, az "utódnemzés" mellett. Bár esetedben igaz, hogy az agyad funkcionalitása kimerül az életfunkciók és motorikus mozgások biztosításában, mert gondolkodni speciel, azt nem nagyon tudsz. Nem fogok itt veszekedni senkivel, csak sajnálom, hogy ennyire elmaradott vagy és ennyi gyűlölet van a lelkedben mások iránt. Bízom benne, hogy a sors majd állít olyan nehézséget, feladatot az utadba, melynek leküzdésével rájössz az élet igazi értelmére, én már rájöttem, hisz boldog vagyok és elfogadok másokat.
2014. febr. 27. 22:18
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

Na ez a nap vicce, hogy én homofób vagyok! Erre miből jöttél rá?

Hát mi az Élet értelme. Ismered a Gaiai hipotézist? Olvastál Desmond Morristól, Carl Sagantól bármit? Vagy mondjak magyart, pl. Csányi Vilmos?

Tehát mi az élet értelme, miért alakult ki a Földön?

Szerinted melyik faj sikeresebb az ember vagy egy baktérium?

Te megélsz például az űrben? Vagy anaero környezetben?

Ez mitől beteg lelkivilág?

De mindegy, nem akarod megismerni, ez a lényeg. Naogy picit is gondolkodni kelljen, Tudatlan vagyok, minősíthetetlen a viselkedésem - ezt nem is értem - le vagyok írva. "Pápápápá, nem hallom amit mondasz!"

Bennem semmi gyűlölet van, itt valamit nagyon benéztél.

A boldogság egy kémia állapot, nem egy tudatos döntés.

Örülök a boldogságodnak, de létezésednek akkor sincs értelme.

De az enyémnek sincs.

Szerinted mondjuk a Földet "érdekli" hogy te mit gondolsz?

2014. febr. 27. 22:58
 43/45 anonim ***** válasza:
15%
nem teljesen normális. egyidős az emberiséggel. minden második ember homo ezek szerint.
2014. febr. 28. 02:01
 44/45 anonim ***** válasza:
94%
42-es: Egyet értünk, a tiédnek tényleg nem sok értelme van. Te az egész világból egy tanulmányt látsz, amit tézisekre, teóriákra alapoznak, ami lehet még az elméletet sem állja meg, de te tudod.
2014. febr. 28. 18:45
 45/45 Gamerzone0504 válasza:
A homoszexulitás fellelhető sok állatfajban is! pls.: majom, tengerimalac...
2015. nov. 30. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!