Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem a neten egy sráccal, de élőben nem jött be annyira, hogy adhatnám a tudtára finoman, ha ő nagyon belémzúgott? (meleg kérdés)
Neten ismerkedtünk meg, ott elég szimpatikus volt, jó képei voltak, de élőben sajnos nagyon lányos volt, nem is gondoltam volna róla a facebookos és skype-os beszélgetések után. Szerintem nagyon belémzúgott és már a közös jövőt tervezgeti, de nekem nem nagyon jönnek be a nőies pasik. Hogy adjam a tudtára, hogy ne fájjon neki annyira?
27/F (meleg)
linkeld be neki ezt a kérdést privátba... :D
Egyébként mondd el neki őszintén, hogy úgy gondolod ez nem fog menni hosszú távon és nem akarsz neki még nagyobb csalódást okozni azzal,hogy hiú reményeket adni neki...
Őszintén közöld vele a tényeket!Ne beszélj mellé.
Mondd az igazat és meg fogja érteni hidd el.
Az őszinteség csodákra képes....
Én is egy őszinte beszélgetést javasolnék. Még az is lehet, hogy a kedvedért képes lenne férfiasabban viselkedni, ha más gondod nincs vele (sok meleg eléggé rájátszik a lányos viselkedésre).
34/F, meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!