Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok a melegekről?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a melegekről? Betegség a homoszexualitás?

Figyelt kérdés

2014. febr. 26. 20:20
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
81%

Köszönöm szépen a kedves dicséretet, kérdező, tényleg elég intelligens vagyok

szerencsére nem menza tag, szal nem vagyok bolond

tényleg unalmas

bár ahogy végigolvastam nem azok a szokásos panelek vannak, amik egy ilyen kérdésnél lenni szoktak

2014. febr. 26. 21:13
 22/45 A kérdező kommentje:
jó, én nem találkoztam itt ilyen kérdéssel, mikor kiírtam nem mutatott semmi ehhez hasonló kérdést mielőtt kiraknám, engem pedig fenemód érdekelt az emberek véleménye a homoszexualitásról, mert sokféle választ hallottam már, de ezt a 'betegség' verziót soha nem értettem teljesen. szóval, ha gondot okoztam neked azzal, hogy kiírtam, és ez mennyire unalmas, akkor elnézést, tényleg nem akartalak untatni...
2014. febr. 26. 21:16
 23/45 anonim ***** válasza:
97%

Nos, meleg vagyok, 19 éves, 23 éves a párom, akivel lassan másfél éve együtt vagyunk, együtt is lakunk már egy ideje, ugyan úgy élünk mint egy normális heteró pár, nem vonulgatunk fel, nem affektálunk, semmilyen sztereotípia nem igaz ránk, mint ahogy a legtöbb melegre sem. Ugyan olyan jogunk lenne házasodni, gyereket örökbe fogadni, mint bárki másnak. Nem értem miért lenne betegség. Én soha sem különböztetek meg valakit a neme, hovatartozása, kora vagy bármilyen más adott, nem választott tulajdonsága miatt, az egyetlen dolog, ami miatt különbséget lehet tenni, az a természet, viselkedés, általános műveltség, tehetség, intelligencia. Direkt nem sorolom ide az iskolázottságot, mert nem mindenkinek adatik meg olyan jó háttér, hogy tovább tudjon tanulni, és egy szakmával rendelkező ember lehet ugyan olyan okos és intelligens, mint egy diplomás, mert szerintem itt nincs különbség, kinek milyen terület fekszik jobban. Speciel én 19 éves koromra elértem, hogy több hírportál gyakornoka vagyok és egy ifjúsági rádiónál riporter. Mindig nagyon jó tanulmányi eredménnyel végeztem, rengeteg versenyt megnyertem, színészkedtem és a többi... Tehát szerintem nem vagyok rosszabb egy heterónál és nem érzem magam betegnek. Én boldog vagyok így, megtaláltam életem szerelmét és ha százszor is megvetnek vagy gyűlölnek miatta, akkor sem fogom szégyellni vagy megtagadni saját magam. Szerintem sokkal betegebb az, aki azért vet meg vagy gyűlöl egy embert, mert meleg. Pont a sok atrocitás miatt nem csókolom meg az utcán a párom és nem megyek vele kézen fogva, pedig higgyétek el, néha jól esne megérinteni az utcán vagy bárhol. Akik egymást falják az utcán és szinte szexelnek, legyen az heteró vagy meleg, nem tartom helyesnek. Illetve nem lenne felvonulás sem, ha nem kellene szó szerint harcolni az egyenjogúságért, vagy legalább azért, hogy hagyjanak minket békében élni. (De hozzáteszem, soha nem vonultam fel és nem is fogok, de ha egyszer mégis, biztos nem latexban vagy apácaruhában fogom tenni, mert az én ízlésemmel összeegyeztethetetlen.)

Az embereknek, ahelyett, hogy bántják, uszítják egymást, sokkal inkább segíteni kellene egymást és összetartani. Amikor leb_ziztak (mert valakitől hallottak egy pletykát), akkor csak annyit kérdeztem, hogy miért akar engem megsérteni vagy bántani? Érdekes, akkor csak elhallgatott és továbbkullogott az illető. Kérdem én itt is: miért akarnak minket bántani? Miért utálnak? Van oka? Én speciel semmi rosszat nem tettem senkinek szént szándékkal, sőt ahol tudok segítek.

2014. febr. 26. 21:16
 24/45 anonim ***** válasza:
2%

Az, hogy nincsenek tartós meleg kapcsolatok nem a társadalom hibája. Az mindig konkrétan annak a két embernek a hibája ki csak 1 hétig van együtt, vagy éppenséggel csak 1 órára találkoznak.

A társadalom milyenségétől nem lesznek az afro-amerikaik bűnözök, az alkoholizmus is az egyén gyengesége, nem a társadalom hibája.

Csak manapság az egyén már semmiért sem felel, a társadalom hibája minden.

Amúgy meg sok férfi kasztrálja magát vagy kasztráltatná ha lenne rá mód. Én nem is kellek hozzák.

2014. febr. 26. 21:18
 25/45 anonim ***** válasza:
12%

Nahát szerintem amíg nem erőltetik rám hogy így meg úgy fogadjam el őket,addig nekem semmi gondom velük.

Mégpedig azért mert nekem senki se írja elő hogy mit szeressek és mit ne.

Semmi közöm ahhoz,és másnak se hogy mit csinálnak az ágyban.

Lehet arról vitatkozni hogy mi értelme melegnek lenni,mert ugye utód nem lesz egy ilyen kapcsolatból,de ha nekik jól esik?..

Hetero vagyok egyébként.

Na de itt is van ez.Benne van a lényeg:

https://www.youtube.com/watch?v=64al8TvGYjw

2014. febr. 26. 21:21
 26/45 anonim ***** válasza:
16%
nem. minden állatnál előfordul....(csak az embereknél élnek együtt azonos nemű egyedek....)
2014. febr. 26. 21:32
 27/45 anonim ***** válasza:
73%
nem okoztal gondot :)
2014. febr. 26. 21:34
 28/45 anonim ***** válasza:
67%

18#

Igen, a kék szem is genetikai rendellenesség. : )

2014. febr. 26. 21:43
 29/45 anonim ***** válasza:
13%
A szaporodás a célja minden földön élő fajnak. 2 egynemű példány képtelen erre természetes úton, szóval ők kihalásra vannak ítélve.
2014. febr. 26. 21:55
 30/45 anonim ***** válasza:
78%

"A szaporodás a célja minden földön élő fajnak. 2 egynemű példány képtelen erre természetes úton, szóval ők kihalásra vannak ítélve."

Ha kihalásra vannak (vagyunk) ítélve, akkor miért létezik a homoszexualitás évezredek óta? A homoszexualitás egyidős az emberiséggel!

2014. febr. 26. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!