Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a melegekről? Betegség a homoszexualitás?
már miért lenne ez betegség? a nemi beállítódottság szerintem nem genetika kérdése.
pszichoszexuális nem kialakulása nem hinném, hogy függne attól, hogy hogyan örökölte a génjeit az adott személy.
na meg egyébként is, mi az, hogy betegség? már alapjában van a szónak egy elég negatív kisugárzása.
véleményem szerint a tudat, vagy tudatalatti határozza meg. ígytehát nem feltétlenül tudatos az, hogy melyik nemhez kezd vonzódni az illető.
hogy abnormális lenne-e? nem. egyszerűen így él, így érez, és igenis tiszteletben kell tartani ezt.
9-es vagyok. Amit a média harsog a melegekről és a leszbikusokról nem igaz. Én benne élek, közvetlen közelről ismerek több meleget, leszbikust.
Nincs olyan meleg ismerősöm akire rá mernék bízni egy gyereket. Én nem vállalnám a felelősséget, hogy két férfi gyereket neveljen.
A tapasztalataim alapján mondom ezt nem előítéletből.
Nézzétek meg milyen a szexpartnert és komoly kapcsolatot keresők aránya és, hogy miket írni a meleg férfiak.
"Szerintem engedélyezni kéne a nők közötti házasságot, és a gyerekvállalást is. Viszont férfiak közt nem, és nem is szeretem ha úgy általánosságban beszélnek a homoszexualitásról. Ez olyan mintha a nők és a férfiak közé egyenlőségjelet tennénk."
Na ezért van elegem a nőkből, de különösen a leszbikusokból! Önző dög a nagy részük! Mindenhol a nagy egyenjogúságot hangoztatják, közben annyi kiváltságuk van az ingyen belépőktől a 40 év utáni nyugdíjbamenetelen át a nemzetközi nőnapig, hogy felháborító. Persze, legyen még a leszbikusoknak házasság, de a melegeknek nem, esküszöm te nem vagy normális! Melegként bármelyik leszbikusnál különb vagyok, hiába hozod a sztereotípiáidat! A melegek között legalább vannak jó pasik, de a leszbik 99%-a úgy néz ki, hogy inkább nem is kommentálnám, mert felfordul a gyomrom.
A kérdésre válaszolva nem betegség, viszont genetikai eredetű. A betegségek nemzetközi listájáról a '70-es években törölték a homoszexualitást.
27/F (meleg)
unalmas már 147xre ez a kérdés
nem betegség, nem természetellenes
a nem vagyok homofób de csak otthon csinálják homofób duma is unalma már
boring :O
első a balkezesség a kék szem betegség?
Miért ne fogadhassanak örökbe? az alkoholista hetero szülők jobbak?
vagy akik nemrég évekig kínozták a gyerekeiket, azok jobbak?
a homoszexuális is tud szeretni, törődni, biztonságot nyújtani
Ezek a "a homoszexualitás természetellenes, mert nem születhet utód" kaliberű mellébeszélések csak arról adnak ékes tanúbizonyságot, hogy az emberek jelentős hányada mennyire, de mennyire nem gondolkodik.
Egyrészt, a "természetes" ellentéte a "mesterséges". Azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy a homoszexualitást esetleg egy kis laborban tervezték meg.
Másrészt, ha minden életnek egyetlen lehetséges célja és értelme a szaporodás lenne, olyan túlnépesedés lépne ám fel, hogy teljességgel élhetetlen lenne a Föld. Emeljétek India lélekszámát a köbre, utána pedig képzeljétek el, hogy az egész bolygón ilyen viszonyok uralkodnak. Asszem' lenne sírás-rívás... :)
na egy férfi gyűlölő feminista (9es)
kasztráltatni nem akarod mindjárt őket?
talán ha annyira elfogadott lenne hogy két férfi együtt el, amit a leszbikusok simán megtehetnek, akkor náluk is lennének fix kapcsolatok
másrészt durván általánositasz. továbbá neked mindent, szemét férfiaknak semmit.
ekkora sebet ejtett rajtad az egyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!