Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok a melegekről?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a melegekről? Betegség a homoszexualitás?

Figyelt kérdés

2014. febr. 26. 20:20
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
97%
kedves 9-es, furcsa de elgondolkodtató, amit írsz, én hetero vagyok, így nyilván nem látok bele ebbe annyira, csak néhány meleg ismerősöm van. ugyanakkor én azt mondom, hogy senkitől nem tagadhatjuk meg, hogy családként éljen, vagy gyereket neveljen, ha arra vágyik. nagyon sok rossz hetero szülő van, de őket nem korlátozza senki, csak mert beleférnek a konvencionális "normális" kategóriába.
2014. febr. 26. 20:41
 12/45 A kérdező kommentje:
2014. febr. 26. 20:42
 13/45 anonim ***** válasza:
95%

már miért lenne ez betegség? a nemi beállítódottság szerintem nem genetika kérdése.

pszichoszexuális nem kialakulása nem hinném, hogy függne attól, hogy hogyan örökölte a génjeit az adott személy.

na meg egyébként is, mi az, hogy betegség? már alapjában van a szónak egy elég negatív kisugárzása.

véleményem szerint a tudat, vagy tudatalatti határozza meg. ígytehát nem feltétlenül tudatos az, hogy melyik nemhez kezd vonzódni az illető.

hogy abnormális lenne-e? nem. egyszerűen így él, így érez, és igenis tiszteletben kell tartani ezt.

2014. febr. 26. 20:43
 14/45 anonim ***** válasza:
14%

9-es vagyok. Amit a média harsog a melegekről és a leszbikusokról nem igaz. Én benne élek, közvetlen közelről ismerek több meleget, leszbikust.

Nincs olyan meleg ismerősöm akire rá mernék bízni egy gyereket. Én nem vállalnám a felelősséget, hogy két férfi gyereket neveljen.

A tapasztalataim alapján mondom ezt nem előítéletből.

[link]

Nézzétek meg milyen a szexpartnert és komoly kapcsolatot keresők aránya és, hogy miket írni a meleg férfiak.

2014. febr. 26. 20:48
 15/45 anonim ***** válasza:
77%

"Szerintem engedélyezni kéne a nők közötti házasságot, és a gyerekvállalást is. Viszont férfiak közt nem, és nem is szeretem ha úgy általánosságban beszélnek a homoszexualitásról. Ez olyan mintha a nők és a férfiak közé egyenlőségjelet tennénk."

Na ezért van elegem a nőkből, de különösen a leszbikusokból! Önző dög a nagy részük! Mindenhol a nagy egyenjogúságot hangoztatják, közben annyi kiváltságuk van az ingyen belépőktől a 40 év utáni nyugdíjbamenetelen át a nemzetközi nőnapig, hogy felháborító. Persze, legyen még a leszbikusoknak házasság, de a melegeknek nem, esküszöm te nem vagy normális! Melegként bármelyik leszbikusnál különb vagyok, hiába hozod a sztereotípiáidat! A melegek között legalább vannak jó pasik, de a leszbik 99%-a úgy néz ki, hogy inkább nem is kommentálnám, mert felfordul a gyomrom.

A kérdésre válaszolva nem betegség, viszont genetikai eredetű. A betegségek nemzetközi listájáról a '70-es években törölték a homoszexualitást.

27/F (meleg)

2014. febr. 26. 20:51
 16/45 anonim ***** válasza:
95%

unalmas már 147xre ez a kérdés

nem betegség, nem természetellenes

a nem vagyok homofób de csak otthon csinálják homofób duma is unalma már

boring :O

2014. febr. 26. 20:56
 17/45 A kérdező kommentje:
hát, ha unalmas, akkor miért vagy itt? ja, hogy leírd, hogy unalmas. hm, de intelligens vagy.
2014. febr. 26. 20:59
 18/45 anonim ***** válasza:
97%

első a balkezesség a kék szem betegség?

Miért ne fogadhassanak örökbe? az alkoholista hetero szülők jobbak?

vagy akik nemrég évekig kínozták a gyerekeiket, azok jobbak?

a homoszexuális is tud szeretni, törődni, biztonságot nyújtani

2014. febr. 26. 21:00
 19/45 anonim ***** válasza:
97%

Ezek a "a homoszexualitás természetellenes, mert nem születhet utód" kaliberű mellébeszélések csak arról adnak ékes tanúbizonyságot, hogy az emberek jelentős hányada mennyire, de mennyire nem gondolkodik.

Egyrészt, a "természetes" ellentéte a "mesterséges". Azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy a homoszexualitást esetleg egy kis laborban tervezték meg.

Másrészt, ha minden életnek egyetlen lehetséges célja és értelme a szaporodás lenne, olyan túlnépesedés lépne ám fel, hogy teljességgel élhetetlen lenne a Föld. Emeljétek India lélekszámát a köbre, utána pedig képzeljétek el, hogy az egész bolygón ilyen viszonyok uralkodnak. Asszem' lenne sírás-rívás... :)

2014. febr. 26. 21:04
 20/45 anonim ***** válasza:
97%

na egy férfi gyűlölő feminista (9es)

kasztráltatni nem akarod mindjárt őket?

talán ha annyira elfogadott lenne hogy két férfi együtt el, amit a leszbikusok simán megtehetnek, akkor náluk is lennének fix kapcsolatok

másrészt durván általánositasz. továbbá neked mindent, szemét férfiaknak semmit.

ekkora sebet ejtett rajtad az egyik?

2014. febr. 26. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!