Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a melegekről? Betegség a homoszexualitás?
Nem ítélem el őket.
Csak annyi, hogy ne az utcán, és ne vonuljanak fel.
"az hát. felőlem létezzenek, csak ne..."
létezzenek, csak ne éljenek, mi?
5.
éljenek, de ne mutogassák magukat, mintha ez normális dolog lenne. épp ellenkezőleg, természetellenes.
Attól függ mit nevezünk betegségnek. Ez egy ugyanolyan genetikai tulajdonság, mint hogy valakinek szőke a haja vagy zöld a szeme.
Én nem ítélem el őket, mindenki abba lesz szerelmes, akibe lesz.
14/L
Én leszbikus vagyok, nyíltan, van párom.
Nem betegség, ugyanúgy élünk, mint a heterok.
Viszont. Abban nem értek egyet, hogy a meleg férfiakkal egy lapon említsenek minket. Mindenhol egyként kezelik a leszbikusságot és a melegséget.
Pedig még a leszbikusok nagy része tartós kapcsolatban, monogám módon él, mint mi is természetesen. Addig a meleg közt szinte csak szexkapcsolat létezik, nem véletlen annyi köztük a HIV pozitív, folyton szívják azt a hülye rusht és minősíthetetlenül viselkednek.
Szerintem engedélyezni kéne a nők közötti házasságot, és a gyerekvállalást is. Viszont férfiak közt nem, és nem is szeretem ha úgy általánosságban beszélnek a homoszexualitásról. Ez olyan mintha a nők és a férfiak közé egyenlőségjelet tennénk.
Az utolsó válaszoló 14 éves, de ő itt a legintelligensebb!
Nőjetek már fel végre! Egy civilizált, felvilágosult, értelmiségi ember, nem gondolkodhat kirekesztően semmilyen tulajdonság mentén, legyen az etnikai, vallási vagy identitásbeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!