Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok a melegekről?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a melegekről? Betegség a homoszexualitás?

Figyelt kérdés

2014. febr. 26. 20:20
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
7%
az hát. felőlem létezzenek, csak ne reklámozzák magukat felvonulásokon, ne akarjanak férfi-nő házassággal egyenértékű házasságot és ne fogadhassanak örökbe gyereket.
2014. febr. 26. 20:21
 2/45 anonim válasza:
79%
nem betegség! személyem szerint egyediség:) egyeltalán nem elítélendő ha a saját nemedhez vonzódsz:) és akkor mivan? semmi!:) bár van néhány retardált buta ember akik faszok.. de ő velük meg a kutya se foglalkozzon:)
2014. febr. 26. 20:23
 3/45 anonim ***** válasza:
33%
Nem tartom elítélendőnek, viszont az tény, hogy egy (genetikai) betegség.
2014. febr. 26. 20:26
 4/45 ASOT ***** válasza:
41%

Nem ítélem el őket.

Csak annyi, hogy ne az utcán, és ne vonuljanak fel.

2014. febr. 26. 20:30
 5/45 anonim ***** válasza:
86%

"az hát. felőlem létezzenek, csak ne..."

létezzenek, csak ne éljenek, mi?

2014. febr. 26. 20:32
 6/45 anonim ***** válasza:
11%
Betegség, de nem elítélendő, az ember általában nem tehet róla, h beteg. Viszont ha büszkélkednek a ferde hajlamaikkal, vonulgatnak és a normális emberekre tukmálják magukat, az már elítélendő.
2014. febr. 26. 20:33
 7/45 anonim ***** válasza:
6%

5.

éljenek, de ne mutogassák magukat, mintha ez normális dolog lenne. épp ellenkezőleg, természetellenes.

2014. febr. 26. 20:34
 8/45 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ mit nevezünk betegségnek. Ez egy ugyanolyan genetikai tulajdonság, mint hogy valakinek szőke a haja vagy zöld a szeme.

Én nem ítélem el őket, mindenki abba lesz szerelmes, akibe lesz.

14/L

2014. febr. 26. 20:34
 9/45 anonim ***** válasza:
17%

Én leszbikus vagyok, nyíltan, van párom.

Nem betegség, ugyanúgy élünk, mint a heterok.

Viszont. Abban nem értek egyet, hogy a meleg férfiakkal egy lapon említsenek minket. Mindenhol egyként kezelik a leszbikusságot és a melegséget.

Pedig még a leszbikusok nagy része tartós kapcsolatban, monogám módon él, mint mi is természetesen. Addig a meleg közt szinte csak szexkapcsolat létezik, nem véletlen annyi köztük a HIV pozitív, folyton szívják azt a hülye rusht és minősíthetetlenül viselkednek.

Szerintem engedélyezni kéne a nők közötti házasságot, és a gyerekvállalást is. Viszont férfiak közt nem, és nem is szeretem ha úgy általánosságban beszélnek a homoszexualitásról. Ez olyan mintha a nők és a férfiak közé egyenlőségjelet tennénk.

2014. febr. 26. 20:36
 10/45 anonim ***** válasza:
96%

Az utolsó válaszoló 14 éves, de ő itt a legintelligensebb!

Nőjetek már fel végre! Egy civilizált, felvilágosult, értelmiségi ember, nem gondolkodhat kirekesztően semmilyen tulajdonság mentén, legyen az etnikai, vallási vagy identitásbeli.

2014. febr. 26. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!