Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszexuális kérdés! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális kérdés! Nektek bejönne a szexhaverság?

Figyelt kérdés
Tehát benne lennétek, hogy egy sráccal járjatok össze rendszeresen és ne mindig új meg új pasival legyetek? Csak mert én azt tapasztalom, hogy mindenki mindig újat akar:(

2014. febr. 22. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szexhaverság szexkapcsolatot takar, akkor persze! Egyéjszakás kalandokba nem is mennék bele, szexkapcsim viszont volt már több...
2014. febr. 22. 19:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát a szexhaver egy partner akivel rendszeresen lehet szexelni de nem kapcsolat:) Tehát nem féltékeny, stb:)
2014. febr. 22. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Szóval szexkapcsolat :D Én így hívom, meg szerintem sokan mások is, de mindegy. Továbbra is igen, én szeretem a szexkapcsolatokat.

1-es voltam.

2014. febr. 22. 19:59
 4/9 A kérdező kommentje:
A szexhaverság is jó rá szerintem, de igen akkor szexkapcsolat;)
2014. febr. 22. 20:05
 5/9 anonim válasza:
77%
Én úgy tudnám elképzelni, ha egyszerre többmindenkivel, tehát itt mos konkrétan ha úgy tetszik egy gruppenre vagyok most beállva, mert elég uncsi így kettesben nem??? Bár még soha nem próbáltam.
2014. febr. 22. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én pont azt szeretem és nem az egy éjszakásokat, mondjuk ne szexeljen rajtam kívül a fél várossal, nem akarok elkapni semmit. Sőt én azt szeretem, ha csak engem dug, mert elhagyható a gumi és élvezhet a számba meg belém. Nem kell kapcsolat, meg flörtölhet másokkal csak ne fektessen meg senkit.
2014. febr. 23. 01:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elvben benne lennék csak nem mindegy kivel :P
2014. febr. 28. 15:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja érzelemmentes szex? miért ne :D
2014. febr. 28. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátság extrákkal miért ne? :D
2014. júl. 5. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!