Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak olyan fiúk akik csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk akik csak 1-2x sráccal is kipróbálják és soha többet?

Figyelt kérdés
Csak mert nekem néha van vágyam így és szerintem csak kíváncsi vok. Már túl vok a kamasz koron, tehát nem olyan kamasz kíváncsiság...

2014. febr. 25. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2014. febr. 25. 20:45
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem undorító...
2014. febr. 25. 20:46
 3/14 anonim ***** válasza:
14%

olyan búzák vannak csak

eszméletlen mennyi meleg van itt

2014. febr. 25. 20:49
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
fúúúj....semmi buzulás!
2014. febr. 25. 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Már a melegek miatt nem szeretek itt lenni:|

És még rá is hajtanak az emberre>:)

2014. febr. 25. 20:59
 6/14 anonim ***** válasza:
14%
Kösz, nem kérek az efféle undormányságokból.
2014. febr. 25. 21:06
 7/14 A kérdező kommentje:
MEséld már el hogyan hajtottak rád és h mi bajod velük? CSak mert fura mód rám nem írtak még rám... Talán nem véletlen. Ahogy az se h te rárepülsz ezek szerint minden meleg kérdésre:)
2014. febr. 25. 22:09
 8/14 anonim ***** válasza:
16%

Ha egy kicsit intimebb dolgot irsz már kapod is a privit

Roha.ékok!

2014. febr. 25. 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
Inkább csapja oda a tökömet a páncélozott csapóajtó.
2014. febr. 25. 22:36
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, szerintem te is ismered a képletet :) Vannak ilyen srácok, de szerintem ha egyszer-kétszer vágysz rá, akkor négyszer-ötször is fogsz. Nézz ilyen témájú videókat, próbáld beleélni magad, aztán meglátod, hogy bejön-e a gondolat.

Titeket amúgy, kedves Önkéntes Megtérítők ki kényszerít arra, hogy meleg témájú kérdésekhez hozzászóljatok? Kíméljétek meg legalább magatokat a fáradtságtól, ne kattintsatok rá az ilyen kérdésekre.

Amúgy tényleg vannak kanos dugógombócok a melegek között is, de a heterók között nincsenek? Hogy ne lennének...

Szóval azoknak, akik intelligensek, üzenem, hogy nem minden fekete és fehér, ezt értsétek meg.

A homofóboknak meg kár üzenni bármit is, úgyis csak pitbullkodnak. Kössetek másba, egyetek valamit, hallgassatok zenét, csináljatok 10 fekvőt. Csak ki tudtok találni valami hasznosabbat ártatlan emberek oltásánál. Hajrá!

Egy meleg srác

tádáá

2014. febr. 25. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!