Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek nem tehetnek arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek nem tehetnek arról, hogy azok. Akkor meg miért kell utálni őket?

Figyelt kérdés

2012. márc. 11. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
100%

Eddig én is csak utalásokkal találkoztam a statisztikákkal kapcsolatban, de már feltettem a kérdést az ilmetékeseknek. Ha meg lesz a forrás, küldöm.

Tény, hogy a bátyám meleg, én leszbikus vagyok, a 18 éves fiam pedig a lányok után epekedik - a melegektõl egyáltalán mem undorodik, sõt ha kell, kiáll mellettük. Az ismeretségi körömben több meleg pár is nevel gyereket, de még egyet sem láttam köztük, aki színtén a saját neméhez vonzódna. Ha ez nevelés kérdése lenne, akkor nem volna annyi hetero párnak meleg gyereke, dacára annak, hogy már kicsi korától mindenhol azt verik a fejébe, hogy a fiúnak csakis lány lehet a párja

Még valami: A felvonulás nem a melegek miatt drága, hanem az ellentüntetõk miatt. Nem is értem, miért nem az agresszív gyûlölködõket zárják kordonok közé, hisz õk jóval kevesebben vannak - olcsóbban meg lehetne ûszni.

2013. márc. 28. 14:39
 72/86 anonim ***** válasza:
89%

Ebben a dokumentumban találhatók a statisztikai összesítések forrás megjelöléssel együt:

[link]

A 7. oldalon van a melegek által nevelt gyerekek oriánteciójára és toleranciájára vonatkozó rész.

2013. márc. 28. 19:49
 73/86 anonim ***** válasza:
0%
én meg nem tehetek arról hogy utálom a köcsögöket...magától jön...
2013. okt. 2. 16:55
 74/86 anonim ***** válasza:
10%
Én magamutogato es divat b.u.z.i.k.a.t rühellem. Lesz.a.r.om. h mit csinálnak de az 4 fal között tegyek otthon. Ne az utcan,ne egy hetero szorakozo helyen..stb. "Betegség" még jo hogy nem kapnak segélyt meg roki kártyát....
2013. okt. 2. 17:02
 75/86 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert a természet kilöki magából a selejteket.
2013. okt. 2. 17:04
 76/86 anonim ***** válasza:
0%

Az egyik gyógyíthatatlan betegséget ők terjesztik, ne legyünk már naívak ... Nem hiszem el, hogy ezt még 10 évvel ezelőtt tudta szinte minden 10-20-30 éves fiatal és a tévé is tele volt hetero óvszer reklámokkal, mára pedig már olyanok lettetek, mint akik agymosáson mentek keresztül és mindent lenyeltek, mindent elfogadtok, minden idiótaságot, mint a marhák.

Emiatt érdemes volt felnőtté válni? Mellesleg ezt a kérdést semmi értelme nem volt feltenni.

2013. okt. 2. 17:06
 77/86 anonim ***** válasza:
88%
Az a saját limitáltságát mútatja valakinek.Pont úgy mint a rasszizmus meg egyébb előitéletes viselkedés, a melegek utálása is egy emberi gyengeség, téves felfogás. Engem miért érdekelne más szexuális érdeklődése.Lehet nem tetszik, hogy a másik kutyával, macskával, lóval, saját nemüvel él nemi életet, de amig nem zaklat engem addig mindenki csináljon amit akar.
2013. okt. 2. 17:06
 78/86 anonim ***** válasza:
0%

Kedves előző válaszoló: egyáltalán nem olyan viselkedésmódot tanusítunk, hogy mi, akik hetero-k vagyunk rámászunk a másik szexuális életére és feltétlenül vájkálni akarunk benne, mert amúgyis egész nap csak vakarjuk magunkat az unalomtól.

Konkrétabban a homi jelenség és így több GYÓGYÍTHATATLAN NEMI BETEGSÉG, tehát még egyszer: GYÓGYÍTHATATLAN NEMI BETEGSÉG elterjedéséről van szó. Remélem, hogy a kérdezőnek is tiszta mostmár a kép és ezellen nincs mit érvelni, ezek a betegségek léteznek. Meg lehet köszönni a szülőknek a nevelés hiányát és meg is lehet őket tapsolni.

Amúgy buta homi pasik: az a rendszer, amelyik fentről ezt irányítja és egyre jobban népszerűsiti a marhaságokat, 10 év múlva arra fog titeket rávenni, hogy gyereket szüljetek, hiszen már két férfi szült gyereket, nem is egyet.

A hülye, tudatlan és olvasatlan embert úgy kicsavarják, mint egy darab citromot, minden szempontból, csak sajnos akkor már nagyon késő lesz, amikorra felébred. Itt is igaz a mondás: "Hulljon a férgese!"

2013. okt. 2. 17:20
 79/86 anonim ***** válasza:
100%

Előző: te ezt komolyan is gondolod? Ha igen, akkor komoly gondok vannak!

"az a rendszer, amelyik fentről ezt irányítja és egyre jobban népszerűsiti a marhaságokat"

Imádom, hogy mindig kilyukadunk valami 'jó versus gonosz' típusú összeesküvés-elmélethez, ahelyett, hogy az emberi viselkedést tanulmányoznánk. Minden beszűkült soviniszta azt hiszi, hogy népszerűsítési propaganda folyik, és ennek keretében akarnak "egészséges" lelkű embereket rávenni arra, hogy homoszexuálisak legyenek. Azt persze nem veszik észre, hogy ezzel az egészséges homoszexualitást minősítik, mintha egy heteroszexuális ember némi nyomásra homoszexuálissá változtatható lenne.

Nem tudom, sírjak vagy röhögjek, amikor a magukat normálisnak és minden más jellegű viselkedésmintát dogmatikusan és érveket nem tűrően abnormálisnak minősítő emberek szidják a kormányt, a médiát és minden más forrást, aki normálisnak minősíti azt is, ami szerintük betegség, miszerint így b**zikat és perverzeket nevelnek a mai gyerekekből. Tulajdonképpen ezzel egy dolgot mondanak ki: lehet, hogy ha ők most születnek, akkor ők is melegek lennének. Ha logikusan belegondol abba, hogy ő mennyire 100%-osan heteroszexuális, akkor hamar rájön, hogy egy hozzá hasonlóan hetero embert semmilyen propaganda sem képes meleggé tenni.

Ilyenkor szoktak jönni azzal, hogy egy még fiatal és bizonytalan embert könnyű tévútra vinni. Valójában ez is ökörség, mert az alapvető példa és modell mindig is a heteroszexualitás, a gyerek ezt látja a szüleitől és 90%-ban mindenhol máshol. Ha egy szülő elkezd azon pattogni, hogy a gyereke biztosan külső hatásra lett meleg, igazából még a saját, beszűkült kontextusában is nagyon rossz helyen keresi a megoldást. Valójában, ha azt feltételezi, hogy a gyerek egy példát követ, akkor azon kellene gondolkodnia, miért lett egy idegen ember, vagy rendszer példája erősebb a szülői, családi példáknál. Persze, ehhez esetleg önmagával kellene szembenéznie annak a szülőnek, az meg nyilván fájdalmas. Felelőst keresni mindig könnyebb, mint a saját hibáinkat felismerni és megoldani...

Egy kicsit nyitottabb és gyakoribb felfogás, hogy 'a melegek azt csinálnak, amit akarnak, csak engem hagyjanak békén'. Ez alapvetően jogos is, de igazából békén is hagynak. Az a kis százaléknyi, szánt szándékkal polgárpukkasztó figura valójában a beszűkült soviniszták ellentábori megfelelője, aki úgy gondolja, hogy a saját igazát mások bosszantásával és megalázásával kell bizonyítani. Amikor ilyen emberrel találkozik valaki, azon kell elgondolkozni, miért vannak ilyen primitív barmok, nem azon, hogy miért vannak melegek.

Amin pedig a legtöbb ember fennakad, hogy miért van ekörül ekkora felhajtás, miért nem lehet csendesen elfelejteni az egészet. Ez két okból van így: igyekeznek az embereknek minél többet mutatni ebből az egészből, hogy egyszer elérjék azt az állapotot, amikor ez a téma már senkinél sem üti meg az ingerküszöböt. Ez egy átmeneti időszak, maga a probléma felismerése csupán néhány évtizedre nyúlik vissza, ami az emberi felfogásban nagyon-nagyon kevés. Szerintem úgy ötven-száz év múlva már a kutyát nem fog érdekelni ez az egész. A másik ok pedig, hogy a média azt a témát pörgeti, amit foglalkoztatja az embereket. Ez is egy örök vicctémám az arrogáns és soviniszta emberekkel kapcsolatban: nem veszik észre, hogy ők az egyik legnagyobb célközönség.

"10 év múlva arra fog titeket rávenni, hogy gyereket szüljetek, hiszen már két férfi szült gyereket, nem is egyet."

Már ne is haragudj, de úgy tudom, a tudomány jelen állásaként férfi még nem szülhet gyereket, de te egész biztosan egy jóstehetség vagy, hogy prognosztizációd alapján tíz év múlva erre elegendő lesz egy gonosz, alávaló felsőbb hatalom nyomása. Ha pedig ezt komolyan is gondolod, akkor talán te szenvedsz valamilyen gyógyíthatatlan szexuális betegségben...

"A hülye, tudatlan és olvasatlan embert úgy kicsavarják, mint egy darab citromot, minden szempontból,"

Remélem, most magadra gondoltál, mert kíváncsi lennék, milyen társadalmi rétegek léteznek még, ha szerinted te képviseled a tanult, olvasott, okos emberek kasztját. Annyi kreténséget hordtál össze, hogy ezek után akármely ember negatív minősítése a szellemi képességeit tekintve részedről kimeríti az öngól fogalmát!

"Itt is igaz a mondás: 'Hulljon a férgese!'"

Igaz hát, csak éppen nem egy csoportot értünk "férgese" alatt...

Mielőtt félreértenél, és azt gondolnád, egy kis sznob b**eráns védi itt a mundér becsületét: hetero férfi vagyok. Én is kifejezetten homofób voltam 18-20 éves koromban; mivel ugyanabban a soviniszta közegben nőttem fel, én is utáltam a melegeket. A különbség, hogy nekem sohasem volt szükségem dogmákra, hogy meglegyen a biztonságérzetem, ennek megfelelően nem okozott fájdalmat felismerni a melegek helyzetét, és kimondani, hogy tévedtem. Az emberi döntés és szabadság tisztelete számomra mindig is többet jelentett annál, mintsem megengedhessem magamnak azt a luxust, hogy feketén-fehéren kijelentsem: minden úgy van jól, ahogy én élem az életem, aki pedig nem így gondolja, az nem normális és pont. A hozzád hasonló felfogásból én csak ezt hiányolom: az érvek és az önállóság tiszteletét. Sokkal kényelmesebb nem gondolkodni, és úgy kezelni a világot, mintha két színből állna, mert így nem kell fejlődni, átalakulni, megváltozni, csak vakon, homokba dugott fejjel rakni a lábunkat egymás után, és büszkén mondani, 'én haladok előre'.

2013. okt. 3. 09:38
 80/86 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyik gyógyíthatatlan betegséget ők terjesztik, ne legyünk már naívak ..."

Ma ezt meg csak most olvastam vissza, az eszem megáll! Azt a bizonyos betegséget amúgy a majmoktól szedtük össze, mert bizonyos kultúrákban csemegének számított a majom agyát az élő majomból kienni.

A melegek között azért terjed gyakrabban, mert gyakrabban cserélődnek a párok - elvégre mindkét nem férfi ugyebár :D -, és a védekezésre is kisebb a motiváció, tekintve, hogy a nem kívánt terhesség esélye nulla. Ettől még nem "ők terjesztik", ez olyan ordas nagy baromság, hogy majdnem félrenyeltem...

"Nem hiszem el, hogy ezt még 10 évvel ezelőtt tudta szinte minden 10-20-30 éves fiatal és a tévé is tele volt hetero óvszer reklámokkal,"

Hogy jön ez a melegekhez? Azért volt tele a tévé, mert a szabadabb szexualitás szabadjára engedett egy csomó betegséget, nem kívánt terhességet és egyéb szart, így teremtődött egy új társadalmi probléma és egy bizonyos termékre egy új célközönség. Most ez mégis hogy a büdös p**ába kapcsolódik a témához egyáltalán? Ha melegek terjesztik a HIV vírust, akkor mit számít egy hetero óvszer reklám???

"mára pedig már olyanok lettetek, mint akik agymosáson mentek keresztül és mindent lenyeltek, mindent elfogadtok, minden idiótaságot, mint a marhák. "

Ez megint egy nagy kedvencem a tipikus emberi viselkedések közül: mindig a legsötétebb birkák neveznek másokat tudatlannak. Minden összeesküvés-elméletekben hívő ember naiv birkának hívja az összes többit, miközben nem jut el az agyáig, hogy ő is csak béget, mert ő meg ezeket a szar, kamu elméleteket hiszi el ugyanolyan vakon.

Ja: a naiv meg rövid i! :)

2013. okt. 3. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!