Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek nem tehetnek arról, hogy azok. Akkor meg miért kell utálni őket?
Te meg ilyen tizenéves kis pööcs vagy?
Vagy csak az agyad ragadott ezen a szinten?
Ne vedd tolakodásnak.
A hülyék utálják őket.
De az tény, hogy fajfenntartás szempontjából feleslegesek.
Igazából nekem nincs velük bajom, amíg a romantikázást és a csókokat a szobájukban tartják. Én se mászok rá a pasimra mindenki előtt.
Ja és nem szeretem mikor felvonulgatnak. Hülyeség szerintem.
L/20
A b@zi egyetemistának meg Neked üzenem, hogy csináljatok amit akartok, de legyetek szívesen tartsátok meg magatoknak. Akkor mások se fognak beszólni Nektek. Sok esetben pedig lehet tenni ellene. Pszichológus segíthet.
Én speciel nem utálom a homokosokat, de kit érdekel, hogy azok vagytok. Csináljátok, de mostanában divat lett ezzel dicsekedni.
egy másik egyetemista...
Kedves Kérdező!
Nem az a baj hogy melegek, még csak nem is az hogy mit csinálnak egymással otthon.
Az a baj hogy természetellenes!
Az a baj hogy népszerűsíteni próbálják!
Az a baj hogy tolerancia címén több jogot akarnak mint mások!
A magamutogatás a baj.
És persze baj a homárparádé amit az adófizetők pénzéből rendeznek és biztosítanak! Azt a pénzt lehetne 1000 más hasznosabb dologra is fordítani!
Tehát igazából nem a melegeket utáljuk saját személyükben, hanem azt ahogy viselkednek!
Na meg, tudod, a heteroszexuálisok számára gusztustalan a homoszexuálisok nemisége...
Úgy kellene élni és öltözni meg viselkedni ahogyan mások, nem követelni, hanem kiérdemelni a méltóságot, és akkor csökkenne az utálat is!
Én személy szerint azért utáltam őket nagyon sokáig, mert viszolygok attól a gondolattól, hogy szexuálisan érintkezzem férfival, márpedig ha egy emberről tudom, hogy meleg, azt is tudom, mit csinál otthon a partnerével, és valahogy ez a képzettársítás áll elő bennem, ha ránézek. Ezen kívül nagyon zavaró volt, hogy innentől minden, egyébként szokványosnak számító érintkezés - mondjuk birkózás a labdáért a focipályán - valahogy elkezd egy viszolygást hordozni, mert magamból indulok ki, márpedig - a példánál maradva - egy koedukált sporteseményen én is nagyon élvezem, a játék hevében legálissá váló érintkezést a lányokkal; reflexből arra gondolok, hogy ő is így van vele. Ha kijövök a tusolóból, ott motoszkál a tudatalattimban, hogy neki én akár préda is lehetek.
Nálam ez úgy került orvoslásra, hogy egy munkahelyen össze lettem zárva két homárral, ahol ráadásul éppen azt kellett néznem, amiért nem szeretem őket (egy másik posztban már leírtam, most nem részletezem :)). Összehaverkodtunk, jó arcok voltak, meg rájöttem, hogy a dolgok többségét borzasztó módon túlpörögtem; nem mondom, továbbra sem tartom egészséges dolognak, de nincs velük bajom (kivételt képeznek a provokáló díszmajmok).
Az emberek általában azért gyűlölik őket, mert ha valami elüt az eléjük rakott erkölcstől, azon habzik a szájuk, így nevelik őket. Ha beszélgettél már kőkemény vallásos nevelést kapott emberrel, és próbáltál már vele az erkölcsök és a józan ész viszonyáról beszélgetni, akkor érted, mire gondolok. Ne is várd, hogy meg tudják ezt indokolni neked, mert nem is gondolkodtak indokokon sohasem; kb csak a "mert normális férfi nem szop f*szt" színvonalat fogod kapni. Pontosan ezért r1bancozzák itt a 15 évesen szexuális életet élő csajokat: az ilyen erkölcscsőszöket úgy nevelték ahogy, más nevelés szar nevelés, nem is látnak ki ebből. Ha meg kell indokolni, miért rossz ilyen korán szexelni (mert többségében tényleg az), akkor annyit tudnak mondani, "én ilyenkor még babáztam, nem is lettem olyan r1banc, mint te". Azt én sem értem, hogy egy férfi ember hogyan lehet meleg, de annyira már benőtt a fejem lágya, hogy ugyanolyan ember, mint én, úgy vagyok ezzel, hogy mindenkinek van valami hülyesége...
Nem őket kell utálni, hanem azt a pár konzumidiótát, akik (hogy is mondjam) exhibicionista vágyaikat kiélve rázzák a seggüket egy kamionplatón. Abban egyetértek, hogy ezt miért kell állami pénzen biztosítani? Jó, megértem, ez a dolguk. De ugyanígy fel lehetne vetni, hogy amikor nyilas újfasiszták masírozgatnak Budapesten, na azt szintén miért kell állami pénzen biztosítani? Egyébként engem ugyanúgy zavar, ha 15 megállón keresztül egymás szájába belemászva utazgat egy (hetero) párocska mellettem. Miért kell ezt nekem végignézni/hallgatni?
Én elfogadom, hogy létezik ilyen dolog, sőt az is elfogadom, hogy genetikus eredetű. De ezt miért kell nagydobra verni? Nem elég probléma volt saját maguknak elfogadni saját magukat? Egyébként ismerek meleg embert, és nagyon értékes embernek tartom. De nem azért, mert meleg!
Írták többen a neveltetést, a társadalmi normákat, meg a vallást. Elnézést kérek, de utóbbi kettőtől felfordul a gyomrom. A baj ugyanaz (kicsit sántít ugyan), mint a romákkal. Saját maguk közül kellene "kivetni" a saját magukra káros személyeket. Amíg ez nem történik meg, addig sok pozitív változást nem fogunk látni.
Akik utálják, azok rosszindulatúak, másként vannak nevelve, vagy szimplán csak ostobák - mert ilyen is van.
Valamelyik bunkó (már bocs) azt írta, hogy az írni-olvasni nem tudó falusiak utálják a melegeket... Először is mutasson nekem olyan parasztot, aki nem tud írni és olvasni... másodszor az én római katolikus nagymamám nem utálja a melegeket és parasztként nőtt fel, igaz, hogy nem is érti meg, hogy miért van ez így..., de azt egyébként sem lehet megmagyarázni, hogy ki-ki miért éppen az ellenkező, vagy miért a saját neméhez vonzódik...
Másodszor az ókori görögök és rómaiak jutottak eszembe, igaz, hogy nem szeretnék olyan világban élni, mert ott a nők csak gyerekszülésre voltak jók, a szerelmet csak azonos neműek között keresték, és ha egy férfi szerette feleségét, az már botrányszámba ment (legalábbis az előkelőbb körökben)... igaz, hogy arról, hogy ez így alakult maguk a rómaiak/görögök is tehettek (sok oka volt), és persze voltak, akik a szabadosságot és kicsapongást (nyilván a szabadosság inkább csak az városállamok/birodalom későbbi szakaszára volt jellemző, vagyis a fejlődésnek köszönhető - ha úgy nézzük) nem nézték jó szemmel. Csak arra akarok kilyukadni, hogy pusztán a szemléletmódon múlik, hogy mikor mi normális.
Van aki azt hiszi, hogy a melegek döntése, hogy ők azok, ez akkora ostobaság. Az ilyen embernek írom, hogy akkor bizonyítsa be, és legyen ő homoszexuális, hiszen csak döntés kérdése, persze erre ők: "nem akarok az lenni". (A valóság az, hogy nem is lennének képesek rá, hogy azok legyenek, csak ezt már nem látják be.)
A melegfelvonulással kapcsolatban nekem is vegyesek az érzelmeim, érthető, hogy el akarják fogadtatni a dolgot, csak ezzel az ellenkezőjét érik el, mert visszatetszést kelt egyesekben, talán kicsit máshogy kellene véghezvinni.
Az utcán sétálást kézenfogva nem lehet megtiltani... még a csókot se, viszont az utcán smárolás, fogdosás már nálam is kiverné a biztosítékot, csak az a különbség, hogy nálam ez a heterókra is vonatkozik! Maradjon ez mindenki magánügye. (Saját szememmel láttam mikor két tini (a csaj a fiú ölében) smárolt magába feledkezve a játszótér mellett, mikor épp az ovisokat vitték).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!