Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek nem tehetnek arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek nem tehetnek arról, hogy azok. Akkor meg miért kell utálni őket?

Figyelt kérdés

2012. márc. 11. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
61%

"Ami azt illeti, a homoszexualitás teljesen természetes dolog. Ez van, a legtöbb emlősfajnál, így az embereknél is, a populáció töredéke kizárólag a saját neme iránt vonzódik - így születtünk. Az, hogy a mélyen tisztelt vallásod ezt bűnnek kiáltotta ki, és évszázadokon keresztül tűzzel-vassal üldözte, az már a Te bajod, és meg ne haragudj, ha nem sajnállak azért, mert néhány izgága alak viszonzásul kigúnyolja a vallásodat érte."

1. Eleve hülye megfogalmazás ez, hogy természetes, mert nyilván minden, ami létezik, azt a természet alkotta, ergo természetes. A jó szó inkább a normális.

2. Az, hogy valamilyen jelenség más emlős fajoknál is létezik, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy normális. A rákos daganat is biztosan előfordul az állatvilágban is, mégsem mondanám rá, hogy normális.

3. Jó, rendben, tegyük fel, hogy igaz, amit írsz, és normális dolog, mert jelen van az állatvilágban is.

De ebben az esetben az vajon nem teljesen természetes dolog-e, hogy a heteroszexuális egyedek undorodnak tőlük? Ezt vizsgálta-e valaha valaki is, hogy az állatok hogyan viszonyulnak a b*zi fajtársaikhoz? Mert nekem az a gyanúm, hogy ez valami ösztönös reakció a többiek részéről, semmi köze a valláshoz, meg a kultúrához.

Én a magam részéről legalábbis nem vagyok vallásos semmilyen szinten, nevelve sem úgy lettem, hogy a b*zikat utálni/kerülni kell, de még sugallat szintjén sem kaptam olyat a környezetemtől soha, hogy ez valami gusztustalan dolog.

De mégis undorodok tőle, ha pl. b*zikat látok csókolózni..

2012. okt. 18. 08:31
 62/86 anonim ***** válasza:
10%

na látom az összes b.zi lepontozott...na látod kedves kérdező,az ilyenek miatt utálom őket!

leírok egy véleményt amiben kifejezem,hogy nem azzal van a gondom,hogy melegek,hanem inkább azzal hogy mutogatják a tévében,utcán meg mindenhol!a sok sötét paraszt pedig lepontoz.

mit kellett volna írnom,hogy gyertek ki a játszótérre kedves b.zi párok és ölelgessétek egymást a gyerekeim előtt? az tetszett volna?mocskok!

2012. nov. 3. 15:51
 63/86 anonim ***** válasza:
6%
Nyugi, engem nem csak lepontoztak, törölték is a hozzászólásaimat, csak mert észérvekkel levezettem, hogy miért viszolygunk tőlük :D Ennyit a tolerancia-bajnokokról, csak addig tart az elfogadás, amíg a saját véleményüket hallják vissza :D
2012. nov. 3. 21:03
 64/86 anonim ***** válasza:
8%

Én nem utálom őket, csak egyszerűen úgy teszek velük ahogy a többi emlős is teszi az állatvilágba.

Ha egy csoport hím közt egy ratyi felbukkan akkor a társai nem kezelik egyenrangú félként, és csoporton kívülinek kezelik, ha pedig olyan viselkedést produkál ami a hímek körében nem megfelelő akkor meg teljesen kirekesztik és elhajtják a csoportból, így működik a természet.

2013. jan. 7. 15:38
 65/86 anonim ***** válasza:
74%
A homoszexualitást nem szeretem, nem a melegeket. Ez csak egyetlen tulajdonsága valakinek. Életének azt a részét nem szeretem, de él még néhány milliárd ember a Földön, akinek az életvitelében tudnék találni valamit, amit nem szeretek. Nem szeretném ha egy meleg ember, akit ismerek csak meleg lenne, és semmi más, és minden megnyilvánulásában csak ez lenne. Ekkor nem akarnék vele kapcsolatban lenni. Ezért sem értek egyet a melegfelvonulással. Legyen meleg, de otthon. Ahogyan én sem dugok meg senkit az utcán, vagy veszek részt hetero felvonuláson. Amíg nem próbál meg rám mászni, vagy belém kötni, semmi bajom velük.
2013. jan. 7. 15:46
 66/86 anonim ***** válasza:
7%
A pedofilok sem tehetnek róla, hogy pedofilok. Mégis utálom őket, mint a sz-rt.
2013. márc. 28. 09:20
 67/86 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes válaszok születtek idáig. Nem fogom idézgetni, csak utalok rájuk.

Valaki azt írta, hogy ha egy hetero meleg akarna lenni, akkor nem menne neki. Ez így is van. Nem az ember dönti el, hetero vagy homoszexuális lesz. Az történik, hogy kb. 12-13 évesen azt veszi észre, hogy jobban megnézi a fiúkat, mint a lányokat.

Hogy genetika vagy nevelés kérdése-e? Egyrészt az biztos, hogy hetero pároknak is születhet homoszexuális gyereke. A szexualitás pedig ösztönös dolog. Ennek alapján a két meleg férfi egymás iránti vonzalma nem hatna a gyerek nemi beállítottságára. Persze ez nem biztos, ehhez ismerni kellene olyan embereket, akiket meleg párok neveltek.

Egy másik válaszadó azt írta, hogy népszerűsíteni próbálják. A kamionon tekergőzés nyilván elég visszatetsző és pont az ellenkező hatást érik el vele, de nem valószínű, hogy népszerűsíteni akarnák. Mivel nem lehet.

2013. márc. 28. 09:38
 68/86 anonim ***** válasza:
91%

A Bibliában elítélik a házasságtörést, a fogamzásgátlást, a maszturbálást és az abortuszt is.

Ki választaná önként, hogy megbélyegezzék, kiközösítsék és utálják?

Felvonultak a jogaikért pl a feketék és a nõk is. Õket is sokan kritizálták ezért. Ha csak ülünk és csendben várunk, senki nem fogja nekünk biztosítani az egyenjogúságot. Másként szóba sem jön a probléma, csak, ha felvonulás van.

Magánügy, hogy mit csinálok az ágyban. Nem magánügy, hogy kivel élek együtt, kivel alkotok családot.

Az agyonhallgatás, szõnyeg alá söprés és a gyerekek ,kímélete, oda vezet, hogy sok meleg fiatal küzd depresszióval, lesz öngyilkos, és rengetegen kényszeítik maagukat heteró kapcsolatba, házasságba, csak, hogy ne legyenek közutálat tárgyai.

Sok meleg pár nevel gyereket. Nem lesznek nagyobb arányban homoszexuálisok, mint a hetero szülõk által neveltek - viszont nem lesznek elõítéletesek sem, mert az nem hajlam, hanem nevelés függõ, Sajnos nálunk az egész társadalom uszít mindenféle másság ellen. Egyébként Nyugaton már vannak statisztikák is a melegek által nevelt guerekekrõl.

2013. márc. 28. 11:56
 69/86 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó: ezeket a statisztikákat kellene látni. Valahogy én se tudom elhinni, hogy nevelés kérdése. Főleg, hogy az állatvilágban is előfordul. Ott meg nyilván nincs olyan mindenre kiterjedő nevelés, mint nálunk.

utols előtti, egyébként 32/ hetero F

2013. márc. 28. 12:44
 70/86 anonim ***** válasza:
82%

"na látom az összes b.zi lepontozott..."

aha, nyilván, aki nem olyan idióta homofób, mint te, akkor csak buzl lehet.. gratulálok nulla agyi kapacitásodhoz. csak megsúgom, kisebbségben vagy a homofóbiáddal, a heterok többsége normális, és tudja, hogy valaki nem pusztán attól lesz kevésbé ember vagy értelmes, mert meleg. viszont az ilyen feketeöves iq nindzsák automatikusan le lesznek pontozva nálam. csak hogy tudd, heterok pontoznak le téged és tudjad, mihez tartsd magad a jövőben.

2013. márc. 28. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!