Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek nem tehetnek arról, hogy azok. Akkor meg miért kell utálni őket?
nekem addig semmi bajom velük amíg be tudnak illeszkedni a társadalomba
pl. a melegfelvonulást hanyagolni kéne mert ezzel ők maguk mutatják meg hogy mások mint a társadalom többi tagja, ők melegek leszbikusok de akkor is ugyanolyan emberek mint a többi
Azért utálja sok ember a melegeket, mert mások is utálják és olyan birkák (elnézést), hogy beállnak a többi közé a sorba...
A meleg felvonulással szerintem nem lehet elérni semmit. Csak a homofóbokat bőszíti mégjobban, hogy a travik és a "nagyon melegek" tekeregnek ott...
Ebből a szempontból Magyarország nagyon sz*r a melegeknek, mert egy meleg pár is élhet ugyanolyan életvitelt, mint a hetero párok és mégsem mehetnek kézen fogva az utcán, mert vagy megszólják vagy megverik őket rosszabb esetben...
Külföldön bezzeg a fejlettebb országokban fel sem tűnik, ha 2 pasi kézenfogva megy az úton. Kíváncsi lennék, hogy egy meleg pár Magyarországon mikor mehet végig úgy az úton, hogy felvállalják magukat és a kapcsolatukat... (?!)
Továbbá sok hetero azt hiszi, hogy a melegek nagy része degenerált és nyomorult, aztán meg ha megismernék őket rájönnének, hogy hoppá, tök jófejek... VAGY a másik eset, amikor jól kijön egy hetero egy meleggel, akiről nem is tudja hogy meleg... Mire bizonyíték ez?! Arra, hogy a melegek ugyanolyan emberek, mint a heterok...
Miben különböznek a melegek a heteroktól?! Abban, hogy hála a homofób embereknek sokkal nehezebb életet kell élniük és sokkal több akadályt kell leküzdeniük...
És a sztereotípiák... Hogy a melegek állandóan dugnak (nem igaz), hogy minden meleg HIV+ (nem igaz), stb...
Nem kéne senkit megítélni addig amíg nem ismerik...
Sok hetero nem tud SEMMIT a melegekről, csak jár a szájuk, de nem képesek alátámasztani a gondolataikat (a téves!! gondolataikat), mert arra nem képesek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy milyen is valójában egy meleg ember...
Ezt most jól esett kiírnom magamból. Remélem volt értelme leírnom... :)
Nem volt primitiv az érvelés, csak nem gondoltad végig a vonzatait.
Tudom meglepö egy átlag heterótól , de nem vagyok mutogatós tipus, azért hoztam a nöi példát az elöbb, mert gondoltam hamarabb leesik, de engem is zavarna, ha a melóhelyen bejönne valamelyik csaj a közös férfizuhanyzóba. Nem vagyok prüd meg hasonlók, de zavarban lennék.
Ha nem esik le a lényeg akkor feladom.
#15-ös igen, köszönöm, ez most jól jött :)
#17-es ezt már máshol is láttam, ez is jó érvelés pfff... -.-
Ami azt illeti, a homoszexualitás teljesen természetes dolog. Ez van, a legtöbb emlősfajnál, így az embereknél is, a populáció töredéke kizárólag a saját neme iránt vonzódik - így születtünk. Az, hogy a mélyen tisztelt vallásod ezt bűnnek kiáltotta ki, és évszázadokon keresztül tűzzel-vassal üldözte, az már a Te bajod, és meg ne haragudj, ha nem sajnállak azért, mert néhány izgága alak viszonzásul kigúnyolja a vallásodat érte.
A gyerekednek meg nyugodtan meg lehet magyarázni, hogy vannak a világon olyan királyfik is, akik inkább egy másik királyfit mentenek ki a gonosz sárkány karmaiból. A gyereked nem született előítéletekkel, és ha Te nem neveled belé azokat, meg fogja érteni.
#15-ös vagyok.
Milyen vallásod?! A vallásod egy mese... Én nagyon, hangsúlyozom nagyon!! nem hiszek ilyen dolgokban, de azt tudom, hogy Isten a saját képmására teremtette az embert. Tehát aki meleg, azt melegnek teremtette A SAJÁT KÉPMÁSÁRA (HA létezne Isten)!
És nem... ez nekünk nem nagy baj, mert mi ilyenek vagyunk, ugyanolyan normális ember, mint akárki más. Nem vagyunk attól kevesebbek, hogy vannak ilyen begyöpesedett emberek, akik szerint nekünk rossz.
És egyet értek az előttem szólóval, hogy a gyerekek nem születnek előítéletekkel és el lehet nekik magyarázni, hogy 2 fiú is szeretheti egymást ugyanúgy, mint két lány. TE és a hozzád hasonló emberek nevelitek bele a gyerekekbe, hogy melegnek lenni bűn, melegnek lenni rossz, stb...
És ha a gyereked meleg lesz?! Akkor mi lesz?! Akkor is bűn és kitagadod?! Akárki lehet meleg...
Gratulálok a felfogásodhoz!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!