Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek nem tehetnek arról, hogy azok. Akkor meg miért kell utálni őket?
Az a baj szerintem, hogy a legtöbb ember nem tud semmit a homoszexualitásról. Vannak olyanok, akik azzal sincsenek tisztában mi a különbség a b/uzi és a meleg szó között. (Ezek azok az emberek akik általában a roma és a c/gány szó közti különbséget sem ismerik.)
Nem tudják, hogy nem tehetünk arról hogy melegek lettünk. De nem tudják ugyanúgy azt sem, mi zajlik bennünk, mi van a háttérben, miken kell átmennünk, és milyen is az életünk. Szerintem szomorú. Az viszont még szomorúbb, hogy nagyon sokan teljesen el is zárkóznak attól hogy megismerjék, közelebb kerüljenek a témához. :(
Pedig mindenkinek vannak meleg ismerősei, minden nap találkozik mindenki melegekkel, csak épp nem is tűnik fel senkinek hogy az illető meleg.
Ha van itt olyan nyitott világnézetű ember, aki legalább mutat érdeklődést afelé hogy csak egy kicsit is megértsen/megtudjon a melegekről, ajánlom a blogomat figyelmébe:
Van, aki pszichopatának születik. Az is teljesen normális?
Amíg nem divatbuz1 valaki, és nem látszik rajta, azaz az utcán sem reklámozza, addig a legkisebb mértékben sem érdekel, úgyis túlnépesedés van. De ha az utcán azt kéne látnom, hogy kézen fogva sétálnak, esetleg smárolnak meg simogatják egymást, akkor lehet rosszul lennék.
Bizony vallások pedig még a melegfelvonulásnál is nevetségesebbek, de ez nem ide tartozik, csak azoknak, akik vallással dobálóztak.
A pszichopátia, nevéből adódóan, betegség, amit kezelni lehet és kell, ellentétben a homoszexualitással.
És én se szeretem látni, ahogy a heterók kézenfogva sétálnak, de nem szólok bele, mert az ő boldogságuk, mit fáj az nekem. Cserében én is ugyanezt várom el.
És ne játszd el itt a hattyú halálát, nem lennél rosszul, csak nem szoktál még hozzá. Nyugati városokban teljesen természetes az, hogy két fiú kézenfogva sétál, urambocsá' meg is csókolják egymást, mégsincs belőle közegészségügyi vészhelyzet.
Kedves riuq!
Kezdjük ott, hogy neked miért kell heteroszexuálisnak lenned? Ki mondta, hogy legyél az?!
Egyik szavad ütöd a másikkal. "egyszerűen ferdék"...
Igen! Egyszerűen arról van szó, hogy nálad rendben volt a genetika, nálunk nem. Egy hibás gén okozza a homoszexualitást. És valóban egyszerűen "ferdék" vagyunk, épp ezaz amiért nem tudunk neki mit csinálni, ez van. NINCS VÁLASZTÁSI lehetőségünk.
#25-ös meg a többi hozzád hasonlóan "okos" - te biztos jobban tudod mert valószínűleg te éled át, és nem pedig az előttem lévő válaszadók és én. Hogy megcáfoljam az állításodat, én 7 éve tudtam magamról mire el mertem bárkinek is mondani és be mertem magamnak vallani. 7 éven át próbáltam leküzdeni magamban azt amit szerinted én választottam. Nem, nem én választottam, én ilyen vagyok. És ha így lehetek boldog akkor így leszek boldog, nem pedig úgy ahogy te szeretnéd.
#14-es volt értelme :)
Nem változtott semmit a véleményem de ujraolvasva a tegnapi kommentemet ugy érzem hogy nem azt és ugy tükrözi amit szerettem volna mondani megpróbálom kicsit bövebben .
Igaz hogy a feltett kérdésre válaszoltam , de nem UTÁLOM a melegeket egyszerüen visszatetszést keltenek bennem . Nyitott vagyok minden téren de a homoszexualitás fizikai része undorit nem tehetek róla. Több mint valószinü hogy ennek a következménye hogy zavar az a gondolat hogy egy másik férfinek erotikus gondolatai legyenek velem kapcsolatban vagy akár csak "ugy" nézzen rám, attól függetlenül hogy teljesen kulturáltan és normálisan viselkedik és természetesen nem támad le de még csak tudtomra se adja a dolgot.
Mint mindenki én is magamból indulok ki átlag hetero pasi vagyok élettársam van teljesen monogám vagyok ennek ellenére elöfordul hogy megnézek egy vadidegen nöt vagy akár az is hogy elképzelem hogy milyen lehet az ágyban. Nem gondolom hogy ez egyedi eset lenne a férfiaknál bár mindjárt fogom kapni az oltást hogy ferde vagyok és normális ember csak a párjában látja a nöt (férfit)...
Tény hogy vannak meleg barátaim velük szemben nincs semmilyen ellenérzésem de ugyanugy a hetero barátaimról se feltételezem hogy a barátnömröl fantáziálnak (én se fantáziálok az ö barátnöjükröl) , de volt már nem egyszer hogy egy idegen "bepróbálkozott" nála valamilyen szórakozóhelyen .
Egyszerű a válasz. Azért, mert buták. Én egyetemista vagyok, mindenki tudja rólam, hogy meleg vagyok és senkinek nincs ellenvetése. (Ha valakinek mégis lenne, az nem nyilvánítja ki érzéketlenül). Így elfogadnak és kész.
Általában az írni-olvasni nem tudó falusi bunkók "ugatnak be"
De most őszintén! Mit várunk tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!