Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek nem tehetnek arról, hogy azok. Akkor meg miért kell utálni őket?
mi az h nem tehetnek róla?
utálom a melegeket és kész!!!!!!!!!!!
Mennek a többiek után...Ismertem olyan heterót,aki meleggel barátkozott,és ameddig nem tudta,hogy az illető meleg,nagyon jól megvoltak,aztán,mikor kiderült,undorodva nézett rá.A melegek ugyanolyan emberek,mint a heterók,csak....kicsit furcsa,hogy két férfi...őőőő,mindegy..:D
De persze,elfogadott.Valóban nem tehet róla,ha meleg valaki,egyszerűen el kell fogadni.Sok ember oktalanul utálja őket,vagy nem ismert még homoszexuális embert,vagy rosszabb esetben egy alapján ítéli meg az egészet.A meleg felvonulás viszont borzalmas..Nem lehetett közlekedni ! Ezzel felkéne hagyniuk..Nekem pl. semmi bajom sincs velük,de amikor felszállok a buszra,és látom,ahogy miniszoknyában,rózsaszín- szíves ruhában nyalogatják egymást,kicsit elmegy a kedvem az evéstől..Vagy,ha nyílvános helyen fogdossák egymást...Nem tudom miért,de annyira visszataszító érzésem lesz tőle.Gondolj bele,ha heteró lennél,milyen lenne két azonos neműt látni? Most nem az,hogy :"fújj,de undorítók" ,illetve :"utálom a melegeket!" ,mert heterók is csókoloznak nyílvános helyen,de másoknak nehéz ezt megérteni.Legtöbben ha találkoznak egy meleggel,úgy,hogy nem tudják ,hogy az,normálisan összebarátkoznak.Viszont,ha tudják,kicsit nehezebben nyílnak meg...Ez bebeszélt dolog..Minden esetre sry,de én is undorodom a melegektől, a fent olvasható okok miatt...
A Biblia is tiltja. És a világ összes többi nagy vallása.
Mellesleg azért utáljuk, mert lassan már lenézik azt, aki nem meleg, , mert már szinte divat lett búzának lenni, mert nyilvánosan csinálják az undorító dolgaikat, s mert ahelyett, hogy megtartanák maguknak, helyette büszkén felvágnak azzal, hogy buzák.
A pedofíliát ne mosd össze a melegséggel.Van olyan aki mindkettő de a leggyakrabban hetero pedofilok vannak.A pedofília azért rossz mert olyan gyerekkel közösül aki éretlen és az egész életét is megnyomoríthatja.Ezzel szemben a melegeknél pedig mindkét fél akarja,és ez két felnőtt férfi vagy nő zajlik.
@54:Ha azért lenézik az embert mert nem meleg ahol laksz,elég szar környéken élhetsz.
nem az a baj velük,hogy melegek!
hanem az hogy ebből divatot csinálnak!mutagatják ahol csak tudják,hogy ők melegek!felvonulás stb...gyereket akarnak örökbe fogadni és hasonló dolgok! szerinted két meleg felnevelne egy gyereket,akkor abból mi lenne?
ezzel van a probléma,nem pedig azzal hogy az azonos neműekhez vonzódnak!(nekem legalábbis ez a gondom velük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!