Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek nem tehetnek arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek nem tehetnek arról, hogy azok. Akkor meg miért kell utálni őket?

Figyelt kérdés

2012. márc. 11. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim válasza:
23%

Mér ne tehetnének???????????????????????????????

A most felrebbent tévhitek ellenében, ez NEM genetikai örökség!!!!!!!!!! Ha az lenne, már kihalt volna a homoszexualitás. Amúgy meg nem kell őket utálni, aki utálja őket, az soviniszta.

2012. márc. 14. 21:09
 32/86 anonim ***** válasza:
77%
Semmi bajom a melegekkel,csak azokkal akik ebből próbálnak meg pénzt/ismertséget/előnyöket szerezni(pár celebecske) Ès minél több a meleg férfi,annál több nő marad nekünk.mindenki jól jár:)
2012. márc. 14. 21:14
 33/86 anonim ***** válasza:
3%
igazából a meleg férfi igenis tehet róla hogy meleg! Igenis az ember dönti el hogy mit szeretne jobban és ez csakis rajta múlik
2012. márc. 14. 21:26
 34/86 anonim válasza:
77%
Utolsó...nem nem tehetnek róla, hiába akarna, az a valaki nővel lenni, de nem kívánja meg...nem áll fel neki...szóval ő azt nem tudja megmondani, hogy fhuu nekem nővel kell lennem...ha egyszer nemtud...! Én nem utálom a melegeket, egyik nagyon közeli ismerősöm az ( családtag) szintén az, először alig birtam elfogadni, főleg, hogy nagyon közeli rokon, de mára nagyjából sikerült! De persze, azt én is gusztustalannak tartom, hogy úton csókolózni, meg kézen fogva sétálgatni...! De szerintem mindenkinek a maga dolga, és senkinek semmi köze más szexuális beállítottságához!
2012. márc. 14. 22:00
 35/86 anonim ***** válasza:
98%

"igazából a meleg férfi igenis tehet róla hogy meleg! Igenis az ember dönti el hogy mit szeretne jobban és ez csakis rajta múlik"

Akkor holnaptól legyél meleg, te hülyegyerek. Ha mindenki azt várná tőled, hogy a fiúkat szeresd akkor menne? A génjeidbe nem ez van belekódolva, szóval ha megszakadnál, akkor se lennél meleg. A meleg ember sem lesz hetero.

Ennyi erővel holnaptól legyél egy fa!

2012. márc. 14. 22:09
 36/86 anonim válasza:
98%

Helló!

Én nem vagyok meleg, viszont az öcsém az. Mi tudtuk róla, lerít róla. Ő akkor még tagadta. Próbálta hogy barátnővel, nem egyszer többször. Tartott ameddíg tartott. Mi otthon sokat beszültünk anyuval erről, és ő is azt mondta hogy attól még ő a fia, és szereti, nem ő az első és nem az utolsó aki így érez. Ez van, akart ellene tenni, de erről nem tehet.

Amikor bevallotta, csak leírni merte először, ott bőgtem, hogy szegény gyerek miken ment át, hogy ennyi éven át titkolta és elnézést kért tőlünk hogy ő ilyen és sajnálta...ÚRISTEN. nem kell, ha neki vagy mindazoknak akik a saját nemükhöz vonzódnak nincs mit szégyelniük sztem. Az meg még a mai társadalomra vall,hogy ők nem mehetnek kézenfogva sehol az atrocitások miatt. De ha egy hetero pár nyalja- falja egymást nyilvánosan sztem az sem nyilt terepre tartozik. Mindenki lengyen azzal akivel boldog, nemtől függetlenül. Ez az én véleményem.Kösz

2012. márc. 16. 18:32
 37/86 anonim ***** válasza:
96%

03-11 17:58-nak teljesen igaza van, ezt alá is támaszthatom.

Egyszer egy vadidegen hetero srácot elkapott egy barátnőm, hogy jöjjön velünk bulizni. Végül egy melegbárba kötöttünk ki a lányokkal, a srác meg én. Beszélgettünk ott mindenkivel, nekem volt több is, de a csajok meg a srác marha jól elvoltak ott a többiekkel, és a nap végére a srác azt mondta hogy: "én eddig nem szerettem a melegeket, de most már rájöttem hogy teljsen normálisak, tök jófejek"

Ja és a pl egy példa a homofóbok csoportjából: ugye skinheadek homofóbok, és ugyan ezen az estén bejött egy a fent említett bárba, hát én összefostam magam hogy te jó ég ez megöl minket, erre leült és megivott egy koktélt. Na most akkor ez mi?

2012. márc. 17. 19:56
 38/86 anonim válasza:
100%

Kell utálni???? ilyet hol ír elő bármi is???

A te döntésed, hogy mennyire érzed magad kiegyensúlyozottnak, s elégedettnek önmagaddal, ahhoz h elfogadj másokat, s elfogadd, hogy az emberek különbözőek..s épp ez a szép bennük! Te döntésed...még1szer:P

2012. márc. 19. 14:54
 39/86 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Riuq!

Azt vallod a melegségről, hogy "ezt Te magad válaszottad,, , akkor megmondanád, hogy neked hány éves korodban és milyen körülmények között kellett eldöntened, hogy kihez vonzódsz? Ültél a szobában és jött egy gondolat, hogy itt az idő dönteni?

Az Ádám és Éva hozzászóláshoz meg csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a kommentelő bizonyára valakitől hallotta ezt a bugyuta és szánalmas érvnek titulált mondatot és úgy gondolta, hogy bedobja ide. Legalább van min nevetni.De mi lenne, ha a Szent Bibliában tényleg Béla lett volna? Akkor most a két féri mellett kampányolnál, mert valaki azt tukmálta az agyadba? Meg miért jössz ezzel? A Bibliát nem Isten írta, ahogy azt tudnod kellene ...

A kedves vallásos hozzászóló, aki azt sérelmezi, hogy "meggyalázzák" vallásának jelképét mit vár úgy őszintén? Te akarod korlátozni az embertársaidat, megmondani nekik, hogy mit tehetnek és akkor rosszul esik, ha az arcodba nyomják, hogy nem, nem az lesz, amit te akarsz?! Illetve, ez a mesés érv is butaság számomra, attól, hogy mesélsz a gyerekeidnek a homoszexuális emberekről még nem válnak azzá. Ehhez vonzalom kell. Te is kommenteket olvasol melegekről, tehát tudomásod van rólunk, emiatt most te is elkezdtél a férfiakhoz vonzódni??? ... Na ugye!

2012. márc. 24. 16:45
 40/86 anonim ***** válasza:
39%

Gyerekek. Itt társadalmi normákról és elvárásokról beszélünk. Ne keverjük már a szezont a f@szommal.

Ha egy hetero pár kézen fogva megy az utcán az az emberek 99%nak nem kelti fel a figyelmét. Ha smárolnak az sem baj még a gyerekem fejét sem fordítom el.De ha két férfi vagy két nő csinálja ugyanezt az ugyanabban a 99%ban kelt visszatetszést.A melegfelvonulás csak olaj a tűzre.Az nekem se tetszik.Ja hogy ne nézzem? Általában a csapból is az folyik olyankor.Azokat az embereket ki nem állhatom. Mi értelme ráerőltetni az egyszerű népre hogy "igen is fogadjátok el hogy mi ilyenek vagyunk!".

Tudjátok amit erőltetnek azt annál kevésbé szívesen fogadja az ember!Türelmesen várjátok meg míg olyan (hogy is fogalmazott az egyetemista srác?) olvasott és írástudó lesz a magyar hogy el bírja ezt fogadni.Nem is elfogadni inkább feldolgozni.Hozzátenném,hogy szerintem nincs olyan hetreo férfi akinek nincs homoszexuális tapasztalata. Legyen az közös f@szverés 13évesen vagy részegen brahiból smárolás.Én a nőket választom a pin@ és a csöcsök miatt.

De ha nektek egymás f@szát sz*pni jó,hát egészségetekre.

Csak ne reklámozzátok és ne "méltóság" menetezzetek mert az BIZTOS hogy nem segít az elfogadtatásban.

2012. márc. 28. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!