Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül olyan, aki nem tartja fenn magának a jogot, hogy találkozónál visszautasítsa a másikat?
Ezt is olvastam, csak nem válaszoltam rá, így nem maradt benne a megválaszoltakban.
Csak Bele olvastam az agymenésbe, 12éves kérdésnél más lett volna a válasz ha szerepelt volna benne hogy utána orális szex van.
Soha nem törölgetem a besszőm és akkor sem tettem,de orál előtt szappanos vízzel átmosom, sőt a púzolot is valahogy felfrissítem, még ha aktív is vagyok.
Hogy te mindíg más faszt akarsz szopni és nem mindíg engedik, hiába jön el a találkozóra?
Én is voltam ilyen így nem is 1x, pár példa hogy lásd az oldalam. Lakásában-kupi, másiknál olyan szag, felujás közepén volt, iszonyú gombás körmök, teste tele volt gényes pattanásokkal, olyan durva szájszag, izzadság szag,kit a természet lágy ölén-parkban akarta, nyilvános WC ben kívánta mert az izgatja, Munkahelyén kívánta,de ez csak akkor derült ki mikor odaértem.
Én ilyen dolgokért nem engedtem hogy leszopjon, igen sok partnerem volt - de ez másik téma.
Az is lehet mi már találkoztunk és a fentiek miatt valamiért én távoztam mikor arra került volna a sor. Elismerem finnyás vagyok, vannak elvárásaim passzívnak legyen illatos tiszta szép rendezett lakása.
Hozzáteszem ha találkozunk én meg is mondom ha valami nem oké és miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!