Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül olyan, aki nem tartja fenn magának a jogot, hogy találkozónál visszautasítsa a másikat?
Figyelt kérdés
ma 10:51
1/51 A kérdező kommentje:
Roppant fárasztó már, hogy az elmúlt 200 találkozó mindegyikenél vagy volt szex vagy ő utasított vissza engem. És kurvára nem tartom ezt igazságosnak az élettől.
ma 10:53
2/51 anonim válasza:
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy kivel szexel. Neked is. Az a te dolgod ha nem élsz ezzel a joggal. Nem fogd az életre.
3/51 anonim válasza:
Lehet hogy van, de én nem tagadom ezt meg magamtól. Szerintem hülye ötlet.
Nem fogok olyannal lefeküdni, aki élőben nem tetszik. Egyszer történt meg, soha többé.
4/51 steven95 válasza:
Mi? HA már eljön találkozni, mindenképp feküdjön le veled? mert Te is megteszed ha tetszik ha nem? jézusurambátyám. FENNTARTOM A JOGOT!!!!!!!!! hogy a találkozás nem szexszerződés!
5/51 A kérdező kommentje:
Igazából ti ahhoz tartjátok fenn a jogot, hogy hülyék legyetek és ne tudjátok eldönteni pár kép alapján, hogy tetszik-e a másik. Mert nálam is inkább arról van szó, hogy akivel találkozok, azok szinte kivétel nélkül tetszenek is, nem pedig arról, hogy r.banc vagyok és mindenkivel lefekszek.
ma 11:20
6/51 anonim válasza:
A jelek szerint ez a módszer nálad működik, másoknál meg ezek szerint nem. Ha működne akkor nem döntenének úgy, hogy mégsem fekszenek le veled. Pár kép alapján semmit nem lehet megtudni egy emberről. Ez nagyjából csak az első szűrő, de bőven vannak még továbbiak. Lehet hülyézni mindenkit, aki nem így gondolja, de ne felejtsük el, hogy nem mi hisztizünk itt az élet igazságtalansága miatt, hanem te.
7/51 A kérdező kommentje:
Mivel engem érint az igazságtalanság és nem titeket...
ma 11:25
8/51 anonim válasza:
Mert mi elfogadjuk, hogy ez így működik, te meg nem. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye…
9/51 steven95 válasza:
Igazából tőled nem sértés hogy hülyézel. Értem hogy fusztrált vagy, de én sose mondok igent szexre csak képek alapján. Mindig elmentem találkozni és mindig csak egy sétát és egy üdítőre meghívást ígértem. Majd a másodikon ültem rá a faszára. Hazudok. Ha bejött a csávó, akkor ha felmerült a " feljössz hozzám" kérdés valakitől és igent mondott a másik akkor már az elsőn is. Nem a mi hibánk hogy mást belekényszerítesz a kanosságával abba hogy csak akkor taliztok ha biztos lesz szex. Az a Te hibád, meg azé aki kanosságában igent mond mindenféle találkozás nélkül pusztán kép alapján. Egymást szenvedtetitek. Ebbe a körbe én bele se tartozom. Nem rám haragudsz mert én el se mennék veled talizni így.
10/51 A kérdező kommentje:
Ti nem elfogadjátok, hanem egyenesen igenylitek, hogy így legyen. Remélem érted a különbséget a kettő között.
ma 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!