Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt rajtam kívül olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül olyan, aki nem tartja fenn magának a jogot, hogy találkozónál visszautasítsa a másikat?

Figyelt kérdés
ma 10:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
100%
Néhány rosszul elsült helyzetből kivetíted mindenkire. Most talán csúnyát mondok: valószínűleg a saját kinézeteddel van probléma nem élethűen. Mert bizony vannak olyan helyzetek, hogy nem ugyanazt a hatást keltik a képek. Sőt: rengeteg ilyen van! Voltam már mind a két oldalon ilyen téren. Nem várhatod el, hogy bármiért nincs meg élőben a vonzalom és márpedig subidubi! Mert cseszi az egódat?! Mit képzelsz?! Ha nem válik ez be neked, ezen is el kéne gondolkodni és inkább remetének maradni! Egyébként sem egészséges és az ember sorsa nem erre van kitalálva.
ma 11:32
 12/65 anonim ***** válasza:
S már nem egy ember szólt be neked.
ma 11:33
 13/65 A kérdező kommentje:

Még ha tegyük fel, nem tetszek nekik, akkor se értem miért nem lehet legalább azt megengedni, hogy leszopjam őket. Ez olyan nagy fájdalom, hogy leszopja őket valaki, aki nem tetszik?

ma 11:36
 14/65 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges olyat kitalálnod amit senki nem írt. Mint a 9-es is írta lehet eset amikor elsőre van szex, meg lehet amikor egyáltalán nincs. Ha neked ez nem megfelelő, az a te dolgod, magadból indulsz ki. Mi lenne a megoldás szerinted? Mindneki más is járjon el úgy mint te? Ha a képek alapján bejössz neki, de a személyes találkozónál nem ébresztesz benne vágyat, akkor feküdjön le veled fogait összeszorítva, csak mert muszáj?
ma 11:36
 15/65 A kérdező kommentje:

"Ha a képek alapján bejössz neki, de a személyes találkozónál nem ébresztesz benne vágyat"

Ez az, aminek nem szabadna megtörtennie bizonyos önismereti és intellektulis szint felett.

ma 11:39
 16/65 steven95 ***** válasza:
100%
Hidd el, nem is történik meg.
ma 11:43
 17/65 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Szerintem próbálkozz kifejezetten ronda pasiknál, akik ugyanilyen helyzetben vannak, mint te. Ha meg nem akarsz ronda pasikkal szexelni, akkor álszent vagy. :)
ma 11:44
 18/65 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mégiscsak hülyék az illetők?
ma 11:44
 19/65 A kérdező kommentje:

Milyen ugyanilyen helyzetben? Ronda pasik is ugyanúgy visszautasítottak már számtalanszor.

ma 11:45
 20/65 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Akkor itt az ideje magadba és magadra nézni, hogy vajon miért lehet ez.
ma 11:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!