Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt rajtam kívül olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül olyan, aki nem tartja fenn magának a jogot, hogy találkozónál visszautasítsa a másikat?

Figyelt kérdés
jan. 12. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
100%
29: még jó hogy visszautasítja. Az megint csak a te hibád ha olyanokkal mész el akik nem jönnek be. Azért mert te ezt így csinálod, ne várd már el, hogy mások is ennyire alacsony igényűek legyenek mint te.
jan. 12. 12:16
 32/73 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Az mondjuk alap higiénia, hogy hugyozás után megtörlöd a pöcsöd, ha nem piszoárnál vagy. De így kezd érthető lenni a történet.
jan. 12. 12:22
 33/73 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem azt hinni, hogy ez egy troll kérdés. Legalábbis egyre inkább erre utalnak a jelek. Vagy nagyon komoly gondok vannak nálad a toronyban.
jan. 12. 12:29
 34/73 steven95 ***** válasza:
100%
Lehet ma én vagyok a finnyás kis lány, Te téged holnap sem szoptatnak meg.
jan. 12. 12:39
 35/73 A kérdező kommentje:

Érdekes, 2013-ban még egyáltalán nem számított alap higieniának:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..

jan. 12. 12:40
 36/73 A kérdező kommentje:

Téged meg pláne nem, mert azelőtt elszaladsz, hogy lehúzná a másik a gatyáját.

jan. 12. 12:44
 37/73 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Most komolyan belinkeltél egy 12 évvel ezelőtti gyakoris kérdést, hogy bizonyítsd, hogy nem vagy igénytelen? 💀💀💀 Ezzel csak azt bizonyítod, hogy ugyanolyan igénytelen vagy, mint azok.
jan. 12. 12:48
 38/73 anonim ***** válasza:
100%
Kiírtál egy kérdést, senki nem osztotta a véleményed. Vond le a tanulságot belőle, nézz magadba, gondolkodj el. Vagy ne. Helyette inkább durcáskodj, hisztizz és személyeskedj mint egy óvodás.
jan. 12. 12:48
 39/73 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyan az a kérdező lehet, aki felháborodik, hogy a teljesen átlagos férfiak visszautasítják a szép férfiakat, és hogy miért lehet ez :D

Aztán kiderül hogy ő gondolja magát szépnek, de igazából meg fordítva van :D

jan. 12. 12:52
 40/73 A kérdező kommentje:

A kérdést azért írta ki, mert bíztam benne hogy rám írnak normálisak, akikkel lehet találkozni.

jan. 12. 12:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!