Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül olyan, aki nem tartja fenn magának a jogot, hogy találkozónál visszautasítsa a másikat?
Figyelt kérdés
ma 10:51
31/65 anonim válasza:
29: még jó hogy visszautasítja. Az megint csak a te hibád ha olyanokkal mész el akik nem jönnek be. Azért mert te ezt így csinálod, ne várd már el, hogy mások is ennyire alacsony igényűek legyenek mint te.
32/65 A kérdező kommentje:
Nekem az is elég lenne, ha beismernétek, hogy olyanok vagytok, mint a finnyás kislanyok.
ma 12:17
33/65 Jani Belucci válasza:
Az mondjuk alap higiénia, hogy hugyozás után megtörlöd a pöcsöd, ha nem piszoárnál vagy. De így kezd érthető lenni a történet.
34/65 anonim válasza:
Kezdem azt hinni, hogy ez egy troll kérdés. Legalábbis egyre inkább erre utalnak a jelek. Vagy nagyon komoly gondok vannak nálad a toronyban.
35/65 steven95 válasza:
Lehet ma én vagyok a finnyás kis lány, Te téged holnap sem szoptatnak meg.
36/65 A kérdező kommentje:
Érdekes, 2013-ban még egyáltalán nem számított alap higieniának:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
ma 12:40
37/65 A kérdező kommentje:
Téged meg pláne nem, mert azelőtt elszaladsz, hogy lehúzná a másik a gatyáját.
ma 12:44
38/65 Jani Belucci válasza:
Most komolyan belinkeltél egy 12 évvel ezelőtti gyakoris kérdést, hogy bizonyítsd, hogy nem vagy igénytelen? 💀💀💀 Ezzel csak azt bizonyítod, hogy ugyanolyan igénytelen vagy, mint azok.
39/65 anonim válasza:
Kiírtál egy kérdést, senki nem osztotta a véleményed. Vond le a tanulságot belőle, nézz magadba, gondolkodj el. Vagy ne. Helyette inkább durcáskodj, hisztizz és személyeskedj mint egy óvodás.
40/65 anonim válasza:
Ez ugyan az a kérdező lehet, aki felháborodik, hogy a teljesen átlagos férfiak visszautasítják a szép férfiakat, és hogy miért lehet ez :D
Aztán kiderül hogy ő gondolja magát szépnek, de igazából meg fordítva van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!