Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt rajtam kívül olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül olyan, aki nem tartja fenn magának a jogot, hogy találkozónál visszautasítsa a másikat?

Figyelt kérdés
ma 10:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%
Baszki, es mindig azt hiszen en vagyok mar megkeseredve, mint az avas mogyoro. Kerdezo: ertelek, azonban ne lovalld bele magad ennyire. En evekig epekedtem egy platoi szerelmem utan, aztan vegre megnyilt a harmadik szemem, es rajottem mekkora hulye voltam. Azt mondom, tegyel magadba rendet es merd fel az ertekeidet, ne a szex legyen a legfontosabb prioritas. Nem szabad minden elutasitasba ennyire belekergulnod. Relax.
ma 11:53
 22/65 A kérdező kommentje:
Neked meg itt az ideje befejezned azt az okoskodást, amit minden kérdésnél művelsz.
ma 11:53
 23/65 A kérdező kommentje:

Aki az átlagmeleg viselkedést műveli, az hogy lehet megkeseredve? Mi a baja? Hogy más is olyan, mint ő?

ma 11:57
 24/65 anonim ***** válasza:
100%

“ Még ha tegyük fel, nem tetszek nekik, akkor se értem miért nem lehet legalább azt megengedni, hogy leszopjam őket.”

Talán azért mert nem gépek vagy állatok. Engedd már meg másoknak, hogy eldöntsék, hogy ha nem szeretnének valamit csinálni. Miért kéne erőszakot alkalmaznia magán? Azért, hogy neked jó legyen? Neked rendkívül alacsony az érzelmi intelligenciád.

“ Ez az, aminek nem szabadna megtörtennie bizonyos önismereti és intellektulis szint felett.”

Feleslegesen kevered ide ezeket. Van aki képen szimpatikus, személyes találkozónál meg kiderül, hogy borzasztóan nem jön be a személyisége. S mint fent említettem nem gépek vagy állatok vagyunk, így ha nincs meg a kémia, akkor nem akarok vele szexelni. Mi olyan bonyolult ezen, hogy nem tudod megérteni?

ma 11:58
 25/65 anonim ***** válasza:
100%
#21 vagyok: akkor ne legyel atlagmeleg, hidd el, nem annyira cringe, ha van tartasod.
ma 12:00
 26/65 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel,hogy kép alaján ok.

De a valóság más.

Lehet ápolatlan,büdős vagy szarrá filterezett.

Ezek képen nem jönnek át!

Ha ezek sincsenek létezik a simán nem tetszik élőben.

Unszimpatikus vagy neki.

Bár ha valóban volt 200+ randid és mind 90%ban rosszvége volt akkor tarts egy kis önvizsgálatot mert lehet,hogy benned van a hiba.

ma 12:02
 27/65 A kérdező kommentje:

Nem vagyok átlagmeleg, te vagy az és pont ezért ne értem, hogy min keseredtél meg. Hogy mások is olyanok, mint te?

ma 12:02
 28/65 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, ha büdös vagy? Vagy a hangod irritáló? Az nem jön át a képeken.
ma 12:03
 29/65 A kérdező kommentje:

Ezt most miért tőlem kérdezed? Te utasítod vissza ezekre hivatkozva a másikat.

ma 12:04
 30/65 A kérdező kommentje:
Volt már olyan is, akinek k.baszott cigiszaga volt, még ott is ő utasított vissza engem.
ma 12:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!