Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg, hogy nem akarok második találkozót, úgy hogy ne bántsam meg?
"főleg mivel egy másik személyről már panaszkodott nekem, hogy az visszautasította."
Egyszerűen nem vagyok képes megérteni azt, amikor valaki személyes bántásnak veszi azt, hogy valakinek nem jön be, mint leendő partner.
Vagy hogy? Elmész vele randira és akkor már kötelező vele lenned?
Az ő problémája, ha ezen besértődik.
Szépen megmondod neki, hogy nem érzed azt, hogy bármi lehetne köztetek, de mindegy mit mondasz, mert aki neked panaszkodik másokról, az jó eséllyel zaklatni fog utána.
Én megírnám neki, hogy nem, aztán ha utána faggat, követelőzik, kellemetlenkedik, akkor tiltás.
3
Nem mindegy? Élőben látni csak a másik kisugárzását, mozdulatait, ezer olyan dolgot, ami fényképen nem jön át.
En ezt mondanam:
Nem randizhatok veled tovabb,mert allasajanlatot kaptam 5 evre a Fidji szigetekre. Mar ma elkezdek csomagolni es eladni a lakast/keresni berlot magam hekyett. 5 napom van indulni csak.
Koszonom,h megismerhettelek szemelyesen,sajnalom,h nem tudok Veled tslalkozni megegyszer.
Nem bantod meg,nem kell vele talalkoznod.
N
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor csak leírom neki a tipikus szövegek egyikét.
#2. Én is ezt nem értettem, teljesen így jött le nekem is, hogy ő ebben a képzetben él, ami szintén nagyon frusztráló. Én ezért nem is hívom ezeket randinak, mert szerintem ez nem az. Ez egy szimpla találkozó, ahol beszélgettek, hogy megismerjétek egymást.
#4. Köszönöm, összefoglaltad helyettem nagyon szépen.
#7. Igazából semmivel, csak azzal, hogy majd beszélünk. El akarta kérni valamelyik kontaktomat, de nem adtam meg neki egyiket sem csak azt mondtam, hogy majd beszélünk. Eléggé elnyomható vagyok ilyen szituációkban, ezért nem is mondtam neki ott élőben, hogy bocsi, de nem. Én úgy éreztem, hogy a viselkedésem meg minden, ahogy elváltunk, hogy nem adtam elérhetőséget se, meg amúgy eléggé távolságtartó is voltam (nem beszélgetés ügyileg, hanem szószerint fizikálisan megtartottam azt a két lépés távolságot mindig) az elég jelzés, de nem.
Magaddal foglalkozz, ne az ő érzéseivel, hogy más már visszautasította. Mint mindannyiunkat.
Örülök, hogy megismertelek, de mi nem egymást keressük. Ennyi.
Már ha ír és rákérdez.
Nyugodtan lépj tovább, nem vagy felelős érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!