Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin miért késő elmonda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin miért késő elmondani, hogy nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

Randiztam egy férfival (felnőtt férfiról beszélünk, 30+), ahol felhozta a gyerektémát. (Első randi volt, előtte kb. 1 hétig chateltünk.) Mondtam neki, hogy nem szerepel a terveim között gyerek. Erre nem jól reagált, úgy vettem, hogy lezártuk, átbeszéltük, hogy eltérőek a terveim.

A randi után írt nekem, hogy ez mekkora időhúzás volt, előbb kellett volna ezt elmondanom, és legközelebb, ha valakivel ismerkedem, akkor ezt korábban mondjam el nekik, mert ez így nem fair! Szerintetek is? Mégis mikor kellett volna elmondanom? Szerintem már az első randi is nagyon korai, de annyira mondta, hogy azért elgondolkoztatott, hogy lehet, hogy rosszul gondolom, ezért szívesen meghallgatom a véleményetek.

2022. júl. 6. 17:45
A kérdező szavazást indított:
Írd ki a profilodra.
Írd meg az első chateléskor.
Később, de még a személyes találkozó előtt tisztázd.
Az első randin, vagy amikor rákérdez.
Néhány hónap (1-3) kapcsolat után érdemes az ilyeneket átbeszélni.
A gyerekkérdés a komoly kapcsolatokhoz tartozik, fél év-1 év után jön fel leghamarabb.
33 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Mármint soha nem akarsz? Nekem mégcska nem is egyertelmu:D
2022. júl. 6. 17:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kiirom a profilomra,ezt fontos tudni merg ebben nincs kompromisszum mint hogy lehet macskànk de csak rövidszörü...
2022. júl. 6. 17:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt randi előtt kell megemlíteni, főleg mivel neten kialakuló, nem egy spontán ismeretség. De most komolyan, miért kellene erőltetni egy találkozót, ha amúgy 10000%, hogy nem lesz belőle semmi, mert az egyik fél akar, a másik nem akar gyereket. Nekem vannak ilyen kötelező témáim, amiket még randi előtt letisztázok, hogy ne húzzam egyikünk idejét sem.
2022. júl. 6. 17:51
 4/15 A kérdező kommentje:
1-es Nem, nem akarok gyereket, de most nem ez a lényeg: mi az ideális idő arra, hogy elmondjam ezt? Igaza van, hogy elvesztegettem az idejét feleslegesen? Én nagyon korainak érzem, hogy az első randin erre rákérdezett, de ha már rákérdezett, elmondtam nyíltan.
2022. júl. 6. 17:53
 5/15 anonim ***** válasza:
37%
Ha van közös bennetek, esélyes a randi vagy érzed hogy haladtok felé, akkor ajánlatos ezt tisztázni, mert nem egymást keresitek ha eltér. Ami a nő picsogását illeti, nem jogos; ha neki ilyen fontos a gyerek téma, akkor miért nem kérdezett rá előtte? Mivel te nem akarsz, nem neked kell, hanem annak aki ebben gondolkozik.
2022. júl. 6. 17:56
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Társkeresőn érdemes kiírni. Ha nem társkeresőn ismerted meg, akkor meg azért chatelés közben szóba kerülhetett volna, de hát részéről is, hiszen ő sem mondta ezek szerint, hogy akar... vagy igen?
2022. júl. 6. 18:44
 7/15 A kérdező kommentje:

6-os: nem kérdezte előtte, élőben utalgatott, és akkor elmondtam.

Igen, társkeresőről.

2022. júl. 6. 19:04
 8/15 anonim ***** válasza:
14%

Ez kb olyan értékű kitolás, mint amikor jól felizgatod sokadik randin és bejelented, "bocsi, itt nem lesz ungabunga, mert azt nem szereted sehogy!":DDD

Ha nem vagy szőke, akkor festessed be hajad:)

2022. júl. 6. 19:58
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem tudom, szerintem első randin teljesen korrekt elmondani. Előtte 1 hetet "húztad az idejét", azért ez nem az a szint, amikor jól felizgatod és aztán mégis kikosarazod. Chatelés alatt nem biztos, hogy felmerülnek ezek a témák, és egyébként is szerintem nem azon van a hangsúly.

Társkeresőn nem vagyok fenn, nem tudom, miket szoktak oda kiírni a bemutatkozásba, az végül is lehet jó szűrő, ha már egyből ott közlöd a dolgot, de akkor is lehet, hogy valaki nem olvassa el vagy átsiklik felette, szóval nem tudom, ez mennyire segítene kikerülni az ilyen helyzeteket. Én veled vagyok ebben a kérdésben, szerintem is fontos megbeszélni és még az ismerkedés/kapcsolat legeslegelején, de az első randi az még ennek számít az én olvasatomban, ez nem időhúzás :D Erről szól az ismerkedés, ez kb olyan, mintha felróná neked, hogy mennyit húztad az idejét, ha végül élőben nem lettél volna neki szimpatikus mégsem.

2022. júl. 6. 20:39
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

szerintem első 3 randin

azért az nekem durva ha első randin már feljön a gyerekkérdés

2022. júl. 6. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!