Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin miért késő elmondani, hogy nem akarok gyereket?
Randiztam egy férfival (felnőtt férfiról beszélünk, 30+), ahol felhozta a gyerektémát. (Első randi volt, előtte kb. 1 hétig chateltünk.) Mondtam neki, hogy nem szerepel a terveim között gyerek. Erre nem jól reagált, úgy vettem, hogy lezártuk, átbeszéltük, hogy eltérőek a terveim.
A randi után írt nekem, hogy ez mekkora időhúzás volt, előbb kellett volna ezt elmondanom, és legközelebb, ha valakivel ismerkedem, akkor ezt korábban mondjam el nekik, mert ez így nem fair! Szerintetek is? Mégis mikor kellett volna elmondanom? Szerintem már az első randi is nagyon korai, de annyira mondta, hogy azért elgondolkoztatott, hogy lehet, hogy rosszul gondolom, ezért szívesen meghallgatom a véleményetek.
6-os: nem kérdezte előtte, élőben utalgatott, és akkor elmondtam.
Igen, társkeresőről.
Ez kb olyan értékű kitolás, mint amikor jól felizgatod sokadik randin és bejelented, "bocsi, itt nem lesz ungabunga, mert azt nem szereted sehogy!":DDD
Ha nem vagy szőke, akkor festessed be hajad:)
Hát nem tudom, szerintem első randin teljesen korrekt elmondani. Előtte 1 hetet "húztad az idejét", azért ez nem az a szint, amikor jól felizgatod és aztán mégis kikosarazod. Chatelés alatt nem biztos, hogy felmerülnek ezek a témák, és egyébként is szerintem nem azon van a hangsúly.
Társkeresőn nem vagyok fenn, nem tudom, miket szoktak oda kiírni a bemutatkozásba, az végül is lehet jó szűrő, ha már egyből ott közlöd a dolgot, de akkor is lehet, hogy valaki nem olvassa el vagy átsiklik felette, szóval nem tudom, ez mennyire segítene kikerülni az ilyen helyzeteket. Én veled vagyok ebben a kérdésben, szerintem is fontos megbeszélni és még az ismerkedés/kapcsolat legeslegelején, de az első randi az még ennek számít az én olvasatomban, ez nem időhúzás :D Erről szól az ismerkedés, ez kb olyan, mintha felróná neked, hogy mennyit húztad az idejét, ha végül élőben nem lettél volna neki szimpatikus mégsem.
szerintem első 3 randin
azért az nekem durva ha első randin már feljön a gyerekkérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!