Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit mondjak miért nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak miért nem akarok vele mostanában szexelni? Nem akarom elmondani az igazat

Figyelt kérdés
Híztam egy kicsit és a hasamon látszik engem ez zavar. Nekem nem tetszik és szégyenlem én mindig szép sovány voltam. Már 1 honapja nem szexelünk 1 hétig azt mondtam fertőzésem van utána beteg lettem és azt mondtam azért nincs kedvem.. Mit mondjak neki?
2020. febr. 7. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
99%

Ha tovább folytatod a hazudozást,akkor már nem lesz kinek mondani.

Tessék mozogni,nem sopánkodni,ha TÉGED zavar a hasad

2020. febr. 7. 22:38
 2/13 anonim ***** válasza:
99%
Az igazat!
2020. febr. 7. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az igazat. Vagy nem bízol a párodban?

Mindig az a legjobb, ha megbeszélitek az ilyesmit.

2020. febr. 7. 22:40
 4/13 anonim ***** válasza:
99%

1. valószínűleg egyáltalán nem érdekli. Ruhában is látszik (vagy annyira jelentéktelen a hízás, hogy ő észre sem veszi), mégis közeledik hozzád.

2. Ha tovább hazudozol és keresed a kifogásokat nem sokáig lesz párod.

2020. febr. 7. 22:52
 5/13 anonim ***** válasza:
99%
Ruhában is latja ám
2020. febr. 7. 22:54
 6/13 anonim ***** válasza:
98%

Egy hónap hazudozás helyett már leadhattad volna az a kicsit!

Mondj igazat, de valószínűleg látja, és nem zavarja; amit csinálsz, azzal meg azt éred el, hogy ne bízzon benned, és elrontod a kapcsolatotokat. Lehet, hogy azt hiszi van valakid, és már a szakításra készül. Erre nem gondolsz?

2020. febr. 7. 23:31
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Norbi Update! :D

33/F

2020. febr. 7. 23:35
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Szexelj sőtétben
2020. febr. 8. 00:36
 9/13 anonim ***** válasza:
22%

Miért olyan nehéz az igazat mondani? Mi van abban? Szánalmasabb és undibb kifogás a fertőzés meg egyebek, mint egy kis fölösleg, mert általában az tehet róla, aki igénytelen és nem tisztálkodik rendesen (tudom, vannak mindenféle kémhatásváltozásra elszaporodó bacik, de a nagy nemi fertőzéseskedés meg betegeskedés azoknak a jellegzetessége, akik a fenekük tartalmát beletörlik a vaginájukba, meg nem képesek figyelni az intim tisztaságra egy szóval odaérni is undorító).

Ha volt erőd belet növeszteni és van pofád zabálni, legyen már benned annyi, hogy ezz bevallod magadnak és neki is

2020. febr. 8. 01:34
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

#9 Meglepődnél, hogy mennyien hajlamosak hüvelyi vagy húgyúti fertőzést elkapni. Nem kell hozzá igénytelenség, sőt, akár a túlzásba vitt tisztálkodás is okozhatja. Aki érzékeny, annak akár a stressz, vagy egy kisebb felfázás is kiválthatja. Persze a nők nem reklámozzák, ha ilyen bajuk van, de ettől még sajnos megesik.

Kérdező, a barátodat valószínűleg nem érdekli, hogy felszedtél néhány kilót. És senki mást sem. Ha téged zavar, akkor tegyél meg mindent, hogy leadd, és közben keressetek közösen megoldást, hogy el tudd felejteni szex közben. Például csináljátok sötétben, bekötött szemmel, stb. Még izgalmasabbá is tehetitek ezzel.

Ezekkel a kifogásokkal teljesen hülyének nézed szegényt. Te a helyében ezt simán elnéznéd?

2020. febr. 8. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!