Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában mindig veszekszem a párommal, mindennel fel tud idegesíteni, azzal ahogy néz, a cigizésével stb. Nem akarok vele szakítani. Mit tegyek?

Ahogy néz? Ez mit jelent?
A cigit még megértem, mert én utálom a cigarettát, de elfogadom, hogy a párom havonta egy-két szálat elszív, ha a barátokhoz megyünk.
Valami oka biztos van, hogy ennyire irritál téged a párod! Nem vagytok együtt túl sokat?

Pedig lehet, hogy elmúlt a szerelem.
Vagy ideges vagy, és rajta vezeted le a feszültségedet, mert ő hagyja. Ha szereted még, akkor máshol idegeskedj,
mond el a barátnődnek a gondodat, vagy sportolj.

Ha valaki szeret valakit, a vélt vagy valós hibáival együtt szereti, fogadja el. Senki nem Isten, hogy a saját ízlésére formáljon egy másik embert.
Ha úgy van, ahogy leírtad, mit kerestek még együtt?

Nálam is volt ilyen. Bár nálam megvolt az oka, hogy miért stresszeltem (ház felújítás, esküvő és nem találtam munkát) és sajnos a páromon töltöttem ki a bosszúságomat. De amint lement ez a 3 dolog megváltozott minden, lelkileg én is helyreálltam.
Nincs esetleg valami problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!