Miért nem hagynak békén, hogy akkor és úgy menjek férjhez ahogy én akarok, és nem úgy, ahogy más elvárja?
Ennél kicsit konkrétabban? Kik nem hagynak békén és miért?
Egyébként ez a döntésed, úgy mész férjhez, ahogy akarsz, ne adj mások véleményére.
Főleg apum készít ki néha.
Mindig azzal jön, hogy ő hogy házasodott össze, NEKI hogy tetszenek a dolgok; és ilyenek.
Én meg már 5000 féle képpen elmondtam, hogy tiszteletben tartom a véleményét, de ez az én esküvőm olyan lesz, amilyent én szeretnék.
Bizonyára még fiatal vagy, ezért félig még gyerekként kezelnek, ezért dumálnak bele mindenbe. Mert egy 30-as vagy 40 körüli nő döntéseibe már nem szoktak beleszólni.
Ne ossz meg velük részleteket, ennyi.
Kérd meg őket, hogy ne is kérdezősködjenek.
Nem tetszik neki, hogy a párommal nem házasodok össze azonnal (3 éve vagyunk egy pár), hanem inkább össze akarok vele költözni 1 évet, hogy tudjunk sporólni az esküvőre.
Szerinte egy sima kis családi ebéd elég lenne, hogy lebonyolítsuk az esküvőt.
Szó szerint elvárná, hogy minden, a legapróbb részletekig úgy történjen, ahogy ő kigondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!