Miért nem hagynak békén, hogy akkor és úgy menjek férjhez ahogy én akarok, és nem úgy, ahogy más elvárja?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 20:10
11/33 anonim válasza:
nem írta kérdező,hogy az lenne a probléma,hogy kiket hívnak meg..
12/33 anonim válasza:
Jaj oké az csak egy példa volt, de a lényeg érthető.
13/33 anonim válasza:
Nem azért, de elég gyerekes vagy, mit foglalkozol vele meg ide jössz fel hisztizni.
Ne foglalkozz vele, nálunk is megy a rizsa, de nem érdekel senkit.
Vagy szimplán befolyásolható vagy.
14/33 anonim válasza:
Igaza van abban az apukádnak, hogy ostobaság lakodalomra költeni a nem létező pénzeteket. Amit egy év alatt összetudtok spórolni, azt okosabb dologra is költhetnétek. A házasság nem attól jó,ha sok a vendég az esküvőn.
Soha nem értettem, hogy miért kell nagy esküvő, ha nincs rá pénz.
15/33 A kérdező kommentje:
Mi fizetjük maj a párommal az esküvőt.
Amint már írtam apum szerint elég lenne, ha a család egy egyszerű ebéd erejéig megünnepli az esküvőt.
Elmondása szerint neki a papír nagyon fontos, mert így illik egy katólikusnak.
2012. szept. 19. 20:32
16/33 anonim válasza:
Elég kis primitív a kérdező. :(
17/33 anonim válasza:
Majd akkor beszélj az esküvőről apukáddal ha megvan rá a pénz. Most álltok neki összespórolni minek előre ilyeneken vitázni. Lehet inkább az a baja, hogy házasság ellőtt összeköltöztök.
18/33 A kérdező kommentje:
A pénz létezik, csak mi ezt a megoldást láttuk jobbnak.
2012. szept. 19. 20:37
19/33 anonim válasza:
Na jó én elvesztettem a fonalat.
20/33 anonim válasza:
Egyet kell értsek az előttem szólókkal, valóban gyerekes vagy és primitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!