Miért nem hagynak békén, hogy akkor és úgy menjek férjhez ahogy én akarok, és nem úgy, ahogy más elvárja?
miért zavar egyeseket,hogy rendes esküvőt akar? ha az ő pénze akkor miért ne költhetné olyan esküvőre amilyet elképzelt?
egyébként szerintem apukádnak csak az a fontos,hogy minnél előbb összeházasodjatok,és ezért akarná,hogy minden felhajtás nélkül,de minnél előbb megtörténjen a dolog.
mégis miért kell leprimitivezni??
ha egyszer van rá pénzük,akkor miért ne lehetne olyan esküvőjük amilyet elképzelt?
Mert a 11 éves unokahúgom jobban meg érthetőbben fogalmaz.
Plusz elég egyértelmű, h az apja csak jót akar, de ahelyett h vele beszélné ezt meg felnőtt ember létére plusz nem kellene komolyan venni, itt vergődik.
mindenkit más dolog bánt.
gondolom úgy fel húzta magát,hogy az apja piszkálja,hogy a kérdésénél nem figyelt oda,hogy nem volt érthető mi a problémája.
ennyi erővel téged is lehetne,primitivnek nevezni,hogy ennyire kiakadsz egy átlagos kérdésen.
Igen úgy érkezett "sok" válasz, h 5*-re sikerült végre kinyögnöd, h mi bajod.
Ez meg nem átlagos kérdés, h ilyen a kérdező.
ha nem értették meg, akkor van egy kis gondotok az értő olvasással..!
az első kérdésénél még tényleg nem volt pontosan érthető,de aztán már világos lett,hogy miről van szó
Na akkor neked pont van gondod.
Most írtam le, h nem bírta a kérdést megfogalmazni, úgy kellett kiegészítenie.
Akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!