Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "ismerkedés" (beszélgetés) melyik pontján érdemes elmondani, hogy foglalt vagyok és nem akarok semmit?
Gondolom többen ismerik a vicceket, amikben az alapszituáció az hogy a csaj már a sima köszönésre is egyből rávágja, hogy "van barátom". Nem szeretnék ez a véglet lenni, eleve nem biztos hogy egyáltalán romantikus/szexuális céllal szólít le valaki, bunkónak érezném magam ha azonnal ezzel indítanék.
Viszont volt már olyan saját tapasztalatom amikor megkaptam a magamét mert túl későn szóltam, hogy nem is vagyok szabad és én nem "úgy" akarok ismerkedni...
Nem akarok se lekezelő/beképzelt lenni, se bátorítani a pasikat.
Szóval ha van párom, akkor ezt a tényt mikor illik közölni, ha megismerek valakit és kedves velem?
Köszi, én is igyekszem így irányítani a beszélgetést, de nem mindig jön ki úgy.
Köszi, de irreleváns hogy hogy néz ki az illető. :)
#4 Az ablakon keresztül. Mi köze a kérdéshez?
Ugyanazt akartam írni, mint #1 - csak mellékesen megemlítem, hogy párommal ezt meg azt csináltuk, vagy a témával kapcsolatban a páromtól tudom, hogy ez meg az van.
Volt olyan, hogy nyomulósabb volt a pasi, el akart hívni valahova. Ott mondtam is neki, hogy rendben van, de szeretném hívni a páromat is.
Végül tök jó lett, jól éreztük magunkat, és nagyon finom pizzát ettünk :)
(Fickó felfogta a dolgot, párom meg barátságos, nem féltékeny fajta)
Hol történnek ezek az ismerkedések? Bulihelyen érdemes hamar elmondani, mert oda csajozós, pasizós céllal érkezenek az emberek. Tehát ha pl. meghív egy italra megmondod, hogy nagyon kedves tőle, de mint foglalt nő ezt nem fogadhatod el.
Nem érdemes várni ezzel, csak megfelelően kell kommunikálni.
Munkában, utcán, haveri társaságban, stb. Szórakozóhelyekre nem járok.
Köszi a tippeket.
A párom a szemén néz ki, #4. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!