Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltál ilyet itteni ismerkedésnél, beszélgetésnél?
Volt ilyen tapasztalatom, de netes "haverral". Azt mondta csak barátkozni akar, ami nem volt gond mert nem volt az esetem. Rájött hogy tetszenek az ázsiai pasik, majd pár nap múlva egy japán, meg egy koreai pasi rám írt 😂... tökéletes magyar nyelvtudással.
Alapból tudtam hogy kamu profil, az egyiket fel is ismertem hogy egy énekes képe.
Sejtettem hogy ő az, mert ugyanolyan stílusban írtak. Rákérdeztem, próbált magyarázkodni de letiltottam.
Olyat tapasztaltam, hogy felpontozgatta a bolond válaszait, meg magát megerősítve írt másik névről kommentet, de annyira lejött, hogy ő az. Nem is a kérdéshez szólt hozzá, csak fényezte magát a "másik" által is.
Van olyan is aki más-más névről ír, -ugyanaz a stílus- de az a bizonyos szám minden felhasználó nevében benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!