Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meséltek itteni levelezéses...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meséltek itteni levelezéses sztorikat?

Figyelt kérdés

Mennek itt a privát beszélgetések rendesen. Meséltek sztorikat? Mindegy milyen, ismerkedés, csak beszélgetés, vagy bármi volt a levelezés célja. Csak gondoltam sztorizgassunk kicsit mik mennek itt a háttérben.

Bár nekem nincs különösebb sztorizni valóm, csak néhány emberrel beszéltem privátban amíg meg nem vitattuk a problémáját. Az ismerkedős üzenetekre meg nem szoktam válaszolni.

2021. febr. 24. 14:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Nekem sincs semmi sztorim. Egy-két felhasználó jobban elmesélte a kérdés mögötti sztorit, hogy jobb tanácsot adhassak. Kb. ennyi.
2021. febr. 24. 14:23
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
A kedvencem az volt, amikor egy családi gondomról kérdeztem, ő írt privit és a 3. levelében már kölcsönkért 20 ezer forintot...
2021. febr. 24. 14:25
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
:-) 20 rugò:-)
2021. febr. 24. 14:30
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

Kértek volna tőlem postán használt bugyit és zoknit. Akartak adni szőrmét, bár ezt sokaknak 😃

Volt már, akivel találkoztam innen, olyan is volt, akivel megmaradt egy beszélgető viszony, másik platformon.

Olyan is volt már, aki konkrétan elküldött az anyámba, mert én tuti nem vagyok nő és ne trollkodjak, biztos 16 éves srác vagyok és arra az adott témára akarom kiverni. Stb, stb.

2021. febr. 24. 14:40
 5/22 anonim ***** válasza:
66%
Persze, rendkivül izgalmas, bárkivel irkáltam 3-5 levél után vagy másnapra soha többé nem jelentkezett, ahogy olvasom itt ez egyáltalán nem egyedi eset, ha unalmas, ha minden jól megy, teljesen mind1 nagyon impulzivak az emberek és nagyon nem szeretnek energiát tenni az emberi kapcsolataikba. Persze velem van a gond nyilván.
2021. febr. 24. 15:14
 6/22 anonim ***** válasza:
92%
Velem egy dagadt pasi Stihl fűrészt akart vásároltatni, hogy küldjem el neki futárral, mert neki nincs pénze.
2021. febr. 24. 15:22
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Több férfi írt már rám, hogy szeretnének ismerkedni, beszélgetni. Csak saját magukról beszéltek és siránkoztak egyfolytában. Rólam egy mondatot se kérdeztek.
2021. febr. 24. 15:24
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Használt bugyit már tőlem is kértek.
2021. febr. 24. 15:25
 9/22 anonim ***** válasza:
90%
Egy 60 éves férfivel egy éven keresztül leveleztünk a szexről.
2021. febr. 24. 15:26
 10/22 anonim ***** válasza:
89%
#2 😂 nem piskóta, hogy kért
2021. febr. 24. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!