Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meséltek itteni levelezéses...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meséltek itteni levelezéses sztorikat?

Figyelt kérdés

Mennek itt a privát beszélgetések rendesen. Meséltek sztorikat? Mindegy milyen, ismerkedés, csak beszélgetés, vagy bármi volt a levelezés célja. Csak gondoltam sztorizgassunk kicsit mik mennek itt a háttérben.

Bár nekem nincs különösebb sztorizni valóm, csak néhány emberrel beszéltem privátban amíg meg nem vitattuk a problémáját. Az ismerkedős üzenetekre meg nem szoktam válaszolni.

2021. febr. 24. 14:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Pasiként némelyik előző válaszokban leírt felhasználóba és fura leveleibe belefutottam én is.

Volt egy félresikerűlt ismerkedésem...annak én álltam neki negatívan,ugyanis feltételeztem messze lakik,erre kiderűlt 100km-re max,mikorra megtetszett én nem tetszettem neki.

De a legfurább! Nem tudom hogy indúlt ,(valaki felismert válaszom/történetem alapján) de egy nő mintha nyomúlt volna rám. Ami fura volt egy törékeny nő aki kemény fizikai munkát végez és tartja a pasikkal a tempót. 3x írta ha gondolkodnék rájönnék ki ő.

+ciki sztori de nem levelezés életem leggázabb randija, legigénytelenebb nője megismert a randink története alapján,azóta is 2 szóra le tudnám fektetni.

2021. jún. 12. 15:19
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
16# édesmézes már évek óta írogat. Nekem már 10x biztos írt...
2021. jún. 13. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!