Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséltek itteni levelezéses sztorikat?
Mennek itt a privát beszélgetések rendesen. Meséltek sztorikat? Mindegy milyen, ismerkedés, csak beszélgetés, vagy bármi volt a levelezés célja. Csak gondoltam sztorizgassunk kicsit mik mennek itt a háttérben.
Bár nekem nincs különösebb sztorizni valóm, csak néhány emberrel beszéltem privátban amíg meg nem vitattuk a problémáját. Az ismerkedős üzenetekre meg nem szoktam válaszolni.
Pasiként némelyik előző válaszokban leírt felhasználóba és fura leveleibe belefutottam én is.
Volt egy félresikerűlt ismerkedésem...annak én álltam neki negatívan,ugyanis feltételeztem messze lakik,erre kiderűlt 100km-re max,mikorra megtetszett én nem tetszettem neki.
De a legfurább! Nem tudom hogy indúlt ,(valaki felismert válaszom/történetem alapján) de egy nő mintha nyomúlt volna rám. Ami fura volt egy törékeny nő aki kemény fizikai munkát végez és tartja a pasikkal a tempót. 3x írta ha gondolkodnék rájönnék ki ő.
+ciki sztori de nem levelezés életem leggázabb randija, legigénytelenebb nője megismert a randink története alapján,azóta is 2 szóra le tudnám fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!