Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nálatok ez mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nálatok ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy csak én aggódom túl, de szeretném tudni a ti nézőpontotokat.

Ha egy lánnyal ismerkedtek és valamiért már keveset írtok neki,de találkoztok és akkor sokat tudtok beszélni, az miért lehet?

Röviden megpróbálom leírni: 10 hete beszélgetek egy fiúval. Sokat beszéltünk messengeren minden nap, de kb 3 hete nem túl sokat ír. Tudom, hogy nap közben dolgozik és a barátaival van, de mostanában este sem nagyon ír pedig nem alszik el korán. De amikor találkozunk mindig tudunk miről beszélni. Rákérdezni meg nem szeretnék, mert már egyszer rákérdeztem kb 2 hete, és akkor azt mondta, hogy csak sok volt a dolga. Lehet, hogy csak én gondolom túl ezt az egészet, csak félek, hogy esetleg eltávolodott már.

2021. máj. 22. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Valószínűleg azt, hogy szeret "hasznot húzni" a kapcsolatból, de tenni már nem szeret érte annyira...
2021. máj. 22. 11:09
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Chatelni pont addig érdekes ameddig megbeszéljük hol találkozzunk.

Írásban nincs emberi kapcsolat. Személyesen meg van. Remélem érthető.

2021. máj. 22. 11:29
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

10 hete dumálgattok.

Ideje 1 új szintre emelni a dolgot.

Ennyit jelent.

Vannak fázisok.

Leírom.

1. Áoúú új csaj és még tetszik is...

2. Dumálgassunk kicsit.

3.mostmár jobban, nézzük mi közös bennünk...

4. ejha elég sok (itt már kB Sex is van)

5.jó vele szeretem. Vagy nem akkor pá.

6.elveszem feleségül.

Kb így szokott nálam alakulni.

31 éves ffi házas.

2021. máj. 22. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
#2 jól beszél. F
2021. máj. 22. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Van másik nő aki jobban érdekli. Talonba vagy egy unalom űzés céljából
2021. máj. 22. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
33%

Te gondolod túl.

Ahogy a 4#-es írja

Illetve ahogy a 2-es írja :D

25f

2021. máj. 22. 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Undorító ez a világ... :'(
2021. máj. 22. 12:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem, és tudom, hogy a személyes beszélgetés jobb. Csak sajnos van, hogy 2 hét is eltelik a találkozasunk között (persze volt olysn is, hogy egymás utáni napon találkoztunk). És ezért is hiányzik, hogy írjon.
2021. máj. 22. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Ha nincs idotok talalkozni, akkor hogyan akartok egy parkapcsolatot mukodtetni? Lathatoan egyikot sem akar energiat beletenni, hogy a talalkozas elerje azt a suruseget, ami mindkettotoknek megfelel. Csak legyen kapcsi, fullos, az elejet meg ugorjuk at. Nem igy mukodik. Ez egy halott kapcsolat, hamvaban halt el.
2021. máj. 22. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!