Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "ismerkedés" (beszélgetés) melyik pontján érdemes elmondani, hogy foglalt vagyok és nem akarok semmit?
Gondolom többen ismerik a vicceket, amikben az alapszituáció az hogy a csaj már a sima köszönésre is egyből rávágja, hogy "van barátom". Nem szeretnék ez a véglet lenni, eleve nem biztos hogy egyáltalán romantikus/szexuális céllal szólít le valaki, bunkónak érezném magam ha azonnal ezzel indítanék.
Viszont volt már olyan saját tapasztalatom amikor megkaptam a magamét mert túl későn szóltam, hogy nem is vagyok szabad és én nem "úgy" akarok ismerkedni...
Nem akarok se lekezelő/beképzelt lenni, se bátorítani a pasikat.
Szóval ha van párom, akkor ezt a tényt mikor illik közölni, ha megismerek valakit és kedves velem?
A releváns válaszadást gyakorold. :)
Vaagy:
De ha van valakid , hh nem játszol tiszta lapokkal ? - elejèn utalj rá finoman , indirekt módon akár.
Pontosan, köszi.
Arra gondolok hogy pl. munkahelyen van pár távolabbi kolléga aki feltűnően kedves velem. De munka közben nem mindig olyan a téma hogy bedobjam, hogy hétvégén milyet kirándultunk a párommal... És ehhez hasonló szituációk.
#13 voltam
Pont kitöröltem ezeket a sorokat:
Beszèlgetèsbe elegyedtek, mond valamit a másik , te reflektàlsz rà, hogy jaj igen , a múltkor a pasim is ezt / vagy a pasimmal is ezt csinàltuk , vettük , mondtuk , néztük.
A lényeg hogy a beszèlgetèsbe vidd be valahogy, hogy "pàroddal" v "pàrodnak" , és utána nem lesznek a másik fèlnek illúziói, esetleg ha van akkor jàtsz az újadon eljegyzési gyűrűvel.
Nalunk is van ilyen melohelyen,
Ha megemlitik a parjukat, akkor azt mondjak a ferfiak, hogy csak az foglalt akin fekszenek, es megy tovabb nyomulas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!