Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok neki elmondani mert nem akarok beletaposni a lelkébe?
Egyszerűen már nem vonz, mert annyit szedett fel. Persze próbáltam finoman rávezetni hogy kezd baj lenni de hiába.
Más nők tevékenyek ha otthon vannak. Persze pihennek is, de azért figyelnek a mozgásra is stb és nem az az első hogy ha van szabadidőm m8nden nap tvzek meg fekszek telefont nyomkodva órákat.
Nem látom az igényt hogy változtatni akarna, de ha megmondanám nyersen akkor félek lelki törést okoznék neki ami kihatna az egész életére hogy ezen okok miatt ért véget egy kapcsolata.
Pedig muszáj. Nehéz dolog ez, sajnos sokan vagyunk most így én is felszedtem home office meg covid ami miatt még jó ideig nem sportolhatok rendesen, de ha nem mondod meg neki csak rosszabb lesz.
Leülteted és elmondod kedvesen de őszintén hogy mi van.
Hát pedig muszáj lesz, mondd, hogy aggódsz az egészségéért.
De mondjuk az eléggé árulkodó hogy őt nem érdekli a túlsúlya, meg hogy hízik. Valószínűleg ebből kiindulva mindig te leszel a rossz, bárhogy adagolod be.
Ez a nyomorúságos kapcsolat hat ki az egèsz èletère, hogy tőled csak a negatívat kapja nap mint nap. Ezèrt nincs kedvem már semmihez, meg magával se foglalkoznia, mert mindig mindenben találtál kivetnivalót. De ezt is már többször írtuk neked.
De egy ritka nagy gyökèr vagy, gyere, írd mèg ki ezt a kèrdèseket is 20x egy hèten, úgy se jutsz sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!