Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne hagyjon el a gyerekem apja? Nem akarok egyedülálló anya lenni.
Tudom, én voltam a hü.., mert szültem egy nem stabil párkapcsolatba, ahol csak én csinálok mindent. Ezen már túl vagyunk. A "Minek kellett szülni?" meg a "Ha ittál, rágd meg." kezdetű dolgok, hibáztatások nem segítenek. A múltat nem tudom megváltoztatni.
A párom folyamatosan megcsal, már szerelme is van, akihez oda akar költözni. Nem akarok egyedül maradni, mit tegyek?
De attól, mert a kérdező párjának lesz egy új szerelme, attól még ugyanúgy apuka, és a gyerekkel ugyanúgy foglalkoznia kell. A kérdező marad egyedül, nem a gyerek.
Le leszek pontozva, de leírom:
Ha a kérdező minden ujjára kapna 1 palit, akkor itt sírna ezen az oldalon, hogy nem akarja elengedni a csávót? Nem.
Arra kell pozitívnak lenni, ami van. Ha neki nincs olyan férfi, aki kapcsolatot akarna tőle, akkor arra pozitívnak lenni nem pozitív, hanem negatív. Önámítás, önbecsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!