Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képtelen vagyok neki elmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok neki elmondani mert nem akarok beletaposni a lelkébe?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nem vonz, mert annyit szedett fel. Persze próbáltam finoman rávezetni hogy kezd baj lenni de hiába.

Más nők tevékenyek ha otthon vannak. Persze pihennek is, de azért figyelnek a mozgásra is stb és nem az az első hogy ha van szabadidőm m8nden nap tvzek meg fekszek telefont nyomkodva órákat.

Nem látom az igényt hogy változtatni akarna, de ha megmondanám nyersen akkor félek lelki törést okoznék neki ami kihatna az egész életére hogy ezen okok miatt ért véget egy kapcsolata.

2021. máj. 7. 08:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Te vagy az, aki b..sztatja a baratnojet, mert az nem takaritja ki naponta a hutot, igaz?

Most meg "jajjj nem akarom megbantani"..Csak gyava vagy az egyedullethez, te pö..cs.

2021. máj. 7. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

10: köszönjük, hogy megosztottad velünk a fantáziálásodat kéretlenül, most már leülhetsz, 1-es.

Kérdező: mi miatt nincs ideje?

Ha pl sok a házimunka, vagy gyereknevelès veszi el az időt, akkor nyugodt szívvel átveheted tőle a felét, és mindjàrt nem lesz fáradt.

Valójában kérés nélkül is ez lenne a dolgod.

Szívesen.

2021. máj. 7. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte mindig itthon tornázom, nem kell hozzá nyitva lennie semminek, és még eszközök sem kellenek feltétlenül, anélkül is vannak fent az interneten tornavideók. Ez nem lehet kifogás.

Ha eddig egyébként nem volt ilyen típus, akkor esélyes, hogy depressziós, rájuk jellemző ez, hogy semmihez sincs kedvük.

2021. máj. 7. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!