Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak én nem akarok a barátomnal aludni de nem akarom neki ezt elmondani? 20l
Figyelt kérdés
Tegnap nála aludtam és mikor éjjel mentem ki pisilni láttam egy egeret és nagyon megijedtem tőle mondtam neki reggel azt mondta hogy tud róla múltkor is látta. Nekem ez undorító mert akkor szerintem nem is takarítanak.. Én nagyon féltem elaludni sem mertem. Én szeretem őt de majd csak akkor megyek hozzá ha kitakaritja a lakást.2019. szept. 26. 22:43
1/10 anonim válasza:
Fogom a fejem, ehhez nincs mit szólni... már ha igaz. Jó helyre járkálsz amúgy, gratulálok a párodhoz!
2/10 anonim válasza:
Miért tiszta lakásba nem mászim be az egér vagy mi?
Eltudom lépzelni megy az egér az utcán, azt gondolja "éhes vagyok, benézek ide van-e valami harapnivaló. De óh nem bZMeg itt tisztasâg van meg apuci pici lânya is éppitt van éppen inkább be se megyek " 🐭
3/10 anonim válasza:
A számítógép egerére néztél rá? Kobrát, vagy gyíkot nem láttál a lábai között? Hm...Mondjuk biztos belehalna 300 Ft-os egérfogóba.
4/10 anonim válasza:
Jesszus... :D
Ne haragudj de az egérnek nem sok köze van ahhoz, hogy takarít-e valaki vagy nem. Ahol talál kaját ott bármikor megmarad. Ki kell tenni egy egérfogót és kész. Nem bánt, nem csinál semmit se szerencsétlen.
5/10 anonim válasza:
Nekem egyszer a 3. emeleten volt egér, pedig surolom a tisztaság és rendmania határát.
6/10 anonim válasza:
Vegyél neki egérfogót ajándékba 200Ft-os tétel!
7/10 anonim válasza:
A legtisztább lakásba is bemegy az egér,főleg most ,hogy egyre hidegebb van kint.
8/10 anonim válasza:
Nàlunk is egyszer volt egy, pedig tisztasàg van. Ez nem csak a tisztasàgtól függ! Nyitva maradt egyik este az ajtó és valahogy betévedt. Tök hamar bement az egércsapdába.
9/10 anonim válasza:
Nálunk is tiszta a ház, de egyszer a kazánházból fúrt fel az egyik szobába egy egér pl (csövek mellett).
10/10 anonim válasza:
Nem a tisztasagtól függ egyszerűen megjelennek padlás pince és mennek mindenhova. Hívni kell patkány egér írtókat elfognak helyezni a pincebe padlásra mérget, talán megoldódik a probléma. Nálunk Budapesten patkányinvázió volt az egész társasházba. Előfordul az ilyen nem a takarítástól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!