Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott fogok aludni a barátomnál. Nagyon szeretem de még nem akarok semmi komolyabbat. ö mindenképp arra számít hogy lesz valami? 4hónapja vagyunk együtt.
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 10:45
1/11 anonim válasza:
Hmm szegény fiut ki fogod késziteni ha ott fekszel melette és hozzád se nyulhat.
3/11 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok?
Szüzesség?
Ha nem akarod még, akkor ne csináljátok, ennyire egyszerű!
4/11 anonim válasza:
miért számít arra??? ne számítson :D simán mondd meg neki hogy nem szeretnél semmit. anyám. egy kapcsolat kölcsönösségen alapul. aludjatok csak egymás karjaiban. ennyit kibír egy pasi a szerelméért.
5/11 anonim válasza:
Pedig biztos nem csak aludni akar veled együtt...esetleg ha tapiz, vagy bármi, mondd neki, h te még erre nem állsz készen.
6/11 anonim válasza:
furcsa az én kezdődő kapcsolatomban megértette a srác, mi az a nem, és tudott várni. attól még aludhattunk együtt.. persze pasija válogatja, igaz. vannak egyének akik nem képesek türtőztetni magukat mi? azzz naggyon megterhelő...botrányos. komolyan.
7/11 A kérdező kommentje:
nem azt mondom hogy ö nem tud várni. csak kíváncsi vagyok számít e komolyabbra. biztos vagyok benne hogy tud várni. csak érdekel (ha csak rajta mulna) akarna e valamit.
2012. febr. 19. 11:01
8/11 anonim válasza:
biztos nem zárkózik el a dolog elől, de nem kell biztosra vennie hogy te is benne leszel, szóval emiatt ne érezd kényszerítve magad semmire, és ne is hagyd magad ha valami nem tetszik!
9/11 anonim válasza:
hát nem lehet egy latin lover ha ennyire hidegen hagy :D
10/11 A kérdező kommentje:
mert még nem akarom elveszteni a szüzességem nem jelenti hogy hidegen hagy a srác ..-.-
2012. febr. 19. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!