Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tényleg túl gyors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg túl gyors tempót akarok diktálni?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben kettő lánnyal találkoztam. Az első lánnyal Facebookon találkoztam, majd kieszközöltem, hogy pár napon belül találkozzunk. Találkoztunk, megittunk egy pohár bort majd sétáltunk a parton. A következő talira az az ötletem támadt, hogy mennyünk el valami aktívabb dolgot csinálni beszélgetés helyett, de ő inkább visszakozott hogy beszélgetni szeretne. Végül lemondtam a találkát, mert nem éreztem, hogy jellemileg mi összetartoznánk, ő se állítólag...

Másik lány pedig gitározást oktatott, így elmentem egy órára hozzá :). Óra után elvitte sétáltatni a kutyáját én pedig elkísértem. Aztán hazafele ő járt a fejemben végig, de annyira, hogy sikerült eltévednem :D.

Amikor hazaérkeztem, akkor felhívtam telefonon, hogy lenne -e kedve találkozni velem, mert nagyon szimpatikus stb. Azt mondta, hogy ő is kedvel és benne lenne a dologban, azonban nem rég szakított és ezt vegyem figyelembe. Mondtam, hogy ennek örömére akkor megiszok egy sört, ő erre elhívott sörözni, amire rögtön igent is mondtam. Elmentem, jót beszélgettünk, én nagyon jól éreztem magam, szerintem ő is. Teljesen beleéltem magam a dologba, facebookon is egy-két sorral ezt a tudtára adtam. Aztán pár nappal később írt, hogy neki ez túl gyors és intenzív és hogy nem tud nyitni most senki felé, úgyhogy lemondaná a találkozót. Nekem pedig ezt pont akkor sikerült elolvasnom, miután egy haverommal leküldtem pár korsó sört, így sikerült nyíltan leírnom az érzéseimet iránta, meg hogy ettől most kikészültem. Másnap normálisan, értelmesen is válaszoltam, illetve hogy attól még mindig járnék hozzá, ha megengedi. Megengedi...

Még sose taliztam/randiztam lányokkal előtte, túl gyors lennék tényleg? A lányoknak ilyen sok időt kell hagyni, hogy ne rémüljenek meg? Én már az első randira vinnék virágot meg ilyenek, mert szerintem így romantikus. Egyszerűen úgy érzem, hogy egy hét kölcsönös szimpátia esetén túl sok. Azt se értem, hogy a saját gondolataimat miért ne oszthatnám meg a lánnyal ilyenkor, mert azért csináljuk, hogy összejöjjünk. Akkor miért kell kerülgetni a forró kását? Túl őszinte vagyok? ááh...

2013. máj. 10. 11:06
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és szerintetek még lenne esélyem a gitáros lánynál? 24/F
2013. máj. 10. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első lánnyal Te mondtad le a találkát, mert úgy érezted nem illetek össze, pedig ő csak beszélgetni akart volna még aktívkodás helyett. Egyébként mi lett volna az aktívabb program? Lehet, hogy csak nem az a sportos lány... De ez mindegy is, itt te döntöttél.

A másikkal elsietted, igen. Egyrészt kérte, hogy vedd figyelembe, hogy nemrég szakított, ehelyett Te rögtön a randik után már fb-on ostromoltad az érzéseiddel. Amik egyébként nem lehetnek igaziak egy-két tali után... Hány éves vagy?

Egy hét, vagy akár kettő egyáltalán nem sok idő! Kicsit türelmetlen vagy, ezen próbálj változtatni, a normális lányok nem fogják semmilyen szinten sem megadni magukat neked 2 perc beszélgetés után (amelyik meg igen, azzal inkább ne akarj kapcsolatot).

Megoszthatod a saját gondolataidat, de a vele kapcsolatos érzéseidet ne add ki rögtön, mert csalódni fogsz.

25N

2013. máj. 10. 12:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Én közvetlen, barátságos embernek tartom magam (illetve mások is annak tartanak (elvileg xD) ), ebből kifolyólag ilyen emberek társaságát keresem én is. Az első lány nem ilyen volt, tömören beszélt, visszakérdezni szinte sosem kérdezett, olyan érzésem volt, hogy nem érdeklem. Azt se éreztem rajta, hogy esetleg csak gátlásos lenne, amit fel kell oldani, hogy akkor esetleg megérné tovább dolgozni rajta.

Másik esetében meg:

Miért ne lehetnének igaziak? Egy csinos lány, akinek a jelleme is bejött számomra pár perc zsongás után, aztán a már lezajlott beszélgetések alatt meg kiderült, hogy értelmes, okos is és sok mindenről azonosan vélekedünk. Ez nem egy hirtelen jött fellángolás, szimplán úgy érzem, hogy nagyon szerelmes tudnék lenni ebbe a lányba. Majdnem a nap minden órájában eszembe jut... Vicces, hogy előtte én is mondogattam magamnak, hogy vigyázz, mert pofára fogsz esni, hogy így beleéled magad, aztán sikerült is úgy látszik annyira túlzásba vinnem, hogy ez megtörtént :D.

Az első kapcsolatomból sajnos kimaradt úgymond a randi rész, ennek ellenére két és fél évig együtt voltunk. Most ezúttal szerettem volna én is megadni a módját, mert romantikus alkat vagyok, ha kialakul valami, akkor legyen emlékezetes az ismerkedős korszak, csak nem tudtam, hogy még ez is gyorsnak számít.

Hibáiból tanul az ember, csak nem szeretném, ha ez a hiba most végzetes lenne, mert tényleg nagyon kedvelem a lányt.

2013. máj. 11. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!