Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten melyik szórakozóhel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten melyik szórakozóhelyre járnak inkább 30 feletti,40 körüli nők? Akarok végre egy milfet.

Figyelt kérdés
Ki tart velem egy jó kis milf huntingra?

2013. ápr. 26. 12:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mi az a milf???
2013. ápr. 26. 12:29
 2/14 A kérdező kommentje:
Mother I'd Love to Fuck
2013. ápr. 26. 12:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha megy még akkor mindenképp ajánlom, régen tele volt, ahogy a képeken is láthatod jól kinéző, férjes! ennek ellenére még is egyéjszakást kereső milfekkel.

Egy aranybánya.

2013. ápr. 26. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Mit vársz el egy Milftől? Miért gondolod, hogy jobban jársz vele, mint egy fiatal csajszival?
2013. ápr. 26. 12:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A MILFek azért nagyon tudnak általában. Lehet már itt ott szottyadt meg ráncos meg szőrös, de kiszívja belőled a lelket is! :D
2013. ápr. 26. 12:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Menj fel 1-2 társkereső oldalra. Tele vannak 35-45 éves, 1-2 gyerekes nőkkel. Olyan könnyű felszedni őket, hogy el se hiszed. Nem akarnak azok már semmit csak egy kis kedvességet és szexet. Tudják ők is hogy gyerekkel nem sok esélyük van már normális pasit találni. (lovebox, love.hu)
2013. ápr. 26. 12:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Na azt a retrodisco-t meglátogatom majd. Társkeresőhöz semmi kedvem, az sok idő, levelezgetés, tökölés, csak időhúzás. Főleg hogy aztán nem is úgy néz ki majd mint a képen. A szórakozóhely jó, ott látom hogy bejön, én is látom a reakcióját ha bejövök neki, és el is kezdődik valami, nem kell levelezgetni.
2013. ápr. 26. 12:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Basszus ez most zárva van. Amúgy voltam ott már régen, az tényleg tuti hely. De nem tudtam oda menni mert zárva volt most 1-2 évig minimum, de úgy látom május 11.-én nyit.
2013. ápr. 26. 12:50
 9/14 A kérdező kommentje:
A fenét, akkor is csak egy buli lesz, igazából csak szeptemberbe nyit. Valami más ilyen retrós hely nincs?
2013. ápr. 26. 12:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Lófaxt macerás a net. Macerás ha balfax vagy.

Nem kell levelezgetni hetekig, napokig. Ráírsz olyanra aki online van, ha vissza ír dumálsz vele egy kicsit, számot kérsz, és már telefonon lehet is megbeszélni, hogy mikor hol találkoztok.

Volt olyan nekem hogy 7kor ültem a géphez 11kor már itt volt a nő és szexeltünk.

2013. ápr. 26. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!