Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten melyik szórakozóhelyre járnak inkább 30 feletti,40 körüli nők? Akarok végre egy milfet.
Figyelt kérdés
Ki tart velem egy jó kis milf huntingra?2013. ápr. 26. 12:26
11/14 A kérdező kommentje:
az zsír! én eddig mindig ilyen levelezős mániásokba futottam bele, akik kéretik magukat. Nem tudom mi értelme amikor így is úgyis ugyanaz a vége, csak az időt húzzák...
2013. ápr. 26. 13:54
12/14 anonim válasza:
Ha ilyen levelezősökbe botlasz hagyd a fenébe. Vannak fent bőven. Keress mást.
Nem mondom, hogy ez a 7-11 ez mindennapos. De olyan hogy 1 nap alatt sikerült felhívni több is volt. 1-2 (esetleg 3) napnál többet nem szabad rászánni. Ha nem megy, tovább kell lépni.
Másik helyén kell az ilyet kezelni. Ez csak szex. De attól még nem kell bunkónak lenni. Udvarias vagy, kedves, vidáman eldumálsz vele, meghívod valamire, felhívod egy kicsit, pezsgő.... (többit rád bízom)
Legtöbb teljesen kész van egy kis kedvességért. Basztatják munkahelyén, otthon a pörgés, szívás mindenhol, örülnek hanőként kezelik őket.
13/14 anonim válasza:
sikerült felhívni (= az felhívni hozzám a lakásba)
14/14 A kérdező kommentje:
Igen ezzel nincs is gond. Sok mondja hogy igazán nőnek érzi magát amikor velem van. Úgyhogy igyekszem megadni amire szükségük van. Bár néha emiatt túlzásba esnek és átesnek a ló másik oldalára, és elkezdenek érzelmeket belevinni. De már azt is megtanultam kezelni, kedvesen tudom lepattintani őket, úgy, hogy ismerős szinten meg is maradnak, akikre pl egy egy unalmas téli estén rájuk lehet írni hogy nem jönnek e át :) Csak most itt a jó idő, mindegyikről kerül le a ruha, őrülök meg a jobbnál jobb milfektől az utcán, ilyenkor mindig újra és igzalmasra vágyom :)
2013. ápr. 26. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!