Tigáz oldalán akarok mérőállást diktálni, de nem engedi megnyitni az oldalt. Ezt írja ki, hogy a szervezet tanúsítványa érvénytelen. Mit tegyek, hogy megnyissa?
Mondjuk én ennél tovább nem mentem, a google-ba ütöttem be a tigázt, ezt leszedtem, próbáld így.
Tanusítványkezelő!
Internet explorernél (de a többinél is) ha kidobja az ablakot van olyan lehetőség ,hogy megértettem a kovkázatot és továbblépek!
Akkor kérdez ilyeneket ha az internet beállításokban az SSl használata be van jelölve. Ilyenkor egy adatbázisból kéri le a hitelességi bizonyítványt. A firefoxnál jól kéri le.
google chrome -ról inkább nem vélekedek....
Internet explorer-ed biztos van, ha Windows-t használsz.
Futtatásba beírod: iexplore
A Chrome beállításaiban is kell legyen tanusítvány kezelő, beállítások, biztonság, nézz körül és ne legyen bejelölve a biztonságos SSL használata.
ELMÜ-ÉMÁSZ engem is szivat, nem engedi a jelszót, még a IE -al sem.Mennyi irodai munkás és ezt tudják?!
Minden esetre Tigáz- on próbáltam (mit a kérdező írt) és Az IE tanusítvány hibát írt, míg a Firefox nem.
Lehet a Chrome is az ie tanusítványkezelőjét hazsnálja.
amúgy meg Jobb klikk a címsoron a tanusítvány hiba -n
Tanusítvány megtekintése / Telepítése és nem kérdez többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!