Biztonsági hiba:A szervezet tanusítványa érvénytelen! Ez mit jelent? Chrome-om van. Ujra telepitettem nemjó, csináltam tisztitást nemjó, virusirtást azsejó. ÉÉÉs már a hajam kihullik!
Gondolom Windows XP-t használsz. Amikor IE8-on nézed a Facebook-ot kattints a lakatra és nézd meg a tanúsítvány mit ír. Ha azt írja, hogy ellenőrizve akkor nem teljesen értem, ugyanis a Chrome az op. rendszer tanúsítványkezelőjét használja, ugyanúgy mint az IE8.
Ha nem jó akkor frissítsd a Windows-t, a frissítéseknél tanúsítvány frissítést keress (nem a kötelező, hanem az ajánlott frissítések között van)
A Chrome-ban a beállításoknál a Speciális beállítások / HTTPS/SSL résznél tudod ellenőrizni a certificate-ket. Ha kiveszed a pipát a Check revocation of server certificate elől akkor működni fog a Chrome de nem fogja ellenőrizni a tanúsítványok lejárását, nem lesz biztonságos. (nem ajánlott, vagy netbankolás előtt mindig kapcsold vissza)
Ugyanott a Chrome beállításaiban kattints a Tanúsítványok kezelésére, hogy ellenőrizd hozzáfér-e a Chrome a tanúsítványokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!