Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan utasítsam vissza a lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam vissza a lányt?

Figyelt kérdés

Ritkan talalkoztam a multban is ezzel a lannyal, az egyik hobbim miatt ismerem, par eve, de meg csak beszelo viszonyban sem voltunk, koszontunk es ennyi.

Sztem kb 2-3 evvel fiatalabb nalam.

Most napokban ramirt, en tomoren es ritkan irtam neki vissza, szerintem ez egy eleg eros jelzes, aztan elkerte az instam, elfogadtam a kovetesi kereset, de nem kovettem vissza, talan ez is jelent vmit.

Na es most elhivott egy talalkozora, de en nem akarok tole semmit, mert meg eleg fiatal, meg amugy se.

Na es nemtudom h mit irjak neki amivel nem bantom meg, de jelzem, h ez igy nem fog menni.

Es vmi normalis uzit kene irnom mert meg fogok vele talalkozni a jovoben.

Varom a valaszokat, akar privat is

tegnap 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
“Nincs pénzem” nem is fog keresni többet 😂 nekem be szokott válni
tegnap 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
"Ne haragudj, de nem szeretnék most ismerkedni."
tegnap 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyomulós r1b..c

Te meg fatoku vagy

Micsoda párosítás...

tegnap 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!