Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyhogy ennyire ritka a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy ennyire ritka a sportok szeretete?

Figyelt kérdés
Ismerkedéskor rendre abba futok bele, hogy kb. senki sem szereti a sportokat (nem a kondira gondolok, meg ilyesmire, hanem a "sport-sportokra"). Az én életemben eléggé fontosak a sportok, ezért külön szomorú, hogy ennyire nem jellemző a melegekre/biszexekre, hogy szeretik őket, akár űzni, akár nézni, mert jó kis közös pont, közös program lehetne. Kézilabda, foci, tenisz, asztalitenisz, nálam ezek a legfontosabbak például. Mi lehet vajon az oka, hogy ennyire nehéz ilyen embert találni? Ha jól érzem, alapból van egy ilyen sztereotípia, hogy a melegek nem szeretik a sportokat - ti is ezt tapasztaljátok?

okt. 30. 13:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
31%
a válasz egyszerü: azért mert ezek heteros dolgok, hetero férfiak elfoglaltsága
okt. 31. 06:43
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nézzél már körül, hogy a legtöbbje hogy néz ki esküvő után pár évvel.
okt. 31. 06:56
 23/30 anonim ***** válasza:
83%
Minden sportot szeretek, ami nem volt az iskolában, ez kb. a kondira és az amerikai futballra korlátozódik :D
okt. 31. 21:55
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

én azokat szeretem / csinálom amikkel egyedül is elvagyok

bicaj, úszás, kajak / sup, mászás - túra (50+km), futás, kondi

okt. 31. 22:16
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
#24: hány éves vagy?
nov. 3. 15:27
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
25: 35 vagyok
dec. 27. 20:42
 27/30 anonim ***** válasza:
50%

Hova jársz futni meg úszni? :)

dec. 28. 05:38
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg többen sportolnak, mint hinnéd, csak ezekkel az emberekkel nem hoz össze a sors. Alapvetően szeretem a sportokat, valamennyire nézni is, ha nem egyedül kell, de mivel van barátom, értelemszerűen a társkeresők nálam nem jönnek szóba. Szerintem sokan járnak hasonló cipőben, bár nekem az rémlik, hogy nem egy-ketten írták anno profilleírásukba emberkék, hogy x y sportot szeretik űzni. Ne add fel!:) Esetleg már sikerült erre partnert találni ennyi idő távlatából?
dec. 28. 09:13
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

27:

futni főként: vidék, XI., Margitsziget, III.

úszni vidék 90 %-ban*, XI., Margitsziget

* azért mert vidékről jövök vissza Bp-re, így egyszerűbb munka után rögtön elmenni és onnan haza.

dec. 28. 19:06
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm szépen a választ:)

dec. 28. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!